Nagyon hiányzik a volt barátnőm és látványosan tönkremegyek. Mit csináljak? 23/f
7 hónapja vége lett egy 4éves kapcsolatnak Ő L20 én F23
nagyon szeretem még mindig és nagyon hiányzik. Semmit se tudok róla nem beszélünk picit sem, nemtudom elérni , nemtudom holvan , nemtudok sehogyan se kapcsolatba lépni vele .
Pár ember látta hogy sokkal rosszabbul vagyok fizikálisan de csak megjegyezték nekem , De mostanában elég sok olyan emberrel találkozok akivel legalább 1 éve nemtalálkoztam és megdöbbentek hogy mennyire megváltozott az arcom (sokkal beesettebb lett) sápadt vagyok és rengeteget fogytam
Akkor voltam 80kg most meg -20kg
próbáltam továbblépni 4-5 hónappal a szakítás után de csak addig jutottam hogy beszélgettünk és mindig oda jutottam ki magamba hogy nem akarok mást , nemtudok mással lenni.
7 hónap eltelt és nagyon hiányzik úgy hogy 1 szót se beszélünk mert eltünt annyit tudok hogy rögtön szakitás után ő neki volt egy másik kapcsolata annak vége lett 1-2 hónapra rá és többet nem. :(
továbbszeretnék lépni de nekem Ő volt a nagy Ő, és nemtudok más lánnyal lenni mert nem is akarok , nem ugyan az bármennyire is szeretnék
És reálisan látok dolgokat ezért nagyon rossz hogy 10/10 ember azt mondja hogy "eszméletlen hogy hogy nézel ki" rossz értelemben.
Írok neki egy közösségi oldalon üzenetet karácsonyra , Újévre , Születésnapjára de nem kapok választ legalább csak annyit tudnék meg hogy jól van e.
nemtudom hogy mit csináljak , megismerek egy lányt rendes -aranyos de még sem olyan
És jópár kapcsolaton vagyok túl
ha vége volt akkor vége volt párhónap és jobban voltam
amennyire lehet de itt máshogy van 7hónapja vége és sokat gondolok rá nem az fáj hogy mássokkal volt vagy van hanem szeretem nagyon és nemtudom hogy mivan most.
valóban látványosan tönkremegyek (mentem) fizikálisan és lelkileg is.
rengeteget foglalkozok hobbikkal , szórakozóhelyen dolgozok ezért akaratlanul is társaságba és "bulikba" vagyok (pedig nincs kedvem hozzájuk) de tudom milyen ha vége egy kapcsolatnak pár hónap és jobban van az ember de itt 4 éves kapcsolatról volt szó és nagyon hiányzik és nincs alternatíva, Az "idő" se segít mert tényleg úgyérzem hogy ő volt nekem a nagy "Ő"
És rengeteg hibája volt ahogy nekem is van csak én átnézek rajtuk (eltartott lány volt) DE sose kért semmit de nem is segitett bele semmibe ha kellet valami mindig megkapta ha én nekem kellet segítség belesegiteni rezsibe stb nem segített nem dolgozott nem tanult DE azt is tudom hogy nagyon szeretett, szóval volt hiba de ami tény és a legfontosabb hogy tényleg nagyon szeretett és ezt éreztem nagyon.
reálisan látok sokmindent de sajnos kezdem érezni hogy lelkileg vagy mentálisan szétmegyek és meghülyülök. :(
Gondolom mennyire szeretett.
Szedj ossze egy masik not, az jot fog tenni.
tényleg nagyon szeretett ez az amit éreztem annyira amennyire másnál még sohasem.
Csak én voltam neki az első és 4 év után lehet hogy unalmas voltam neki és ilyenkor már hamarabb szétmennek a dolgok főleg ha az anyagi helyzetem annyira leromlott hogy a lakhatás is kérdéses nem az hogy ezt azt megtudok e venni.
Normális esetben az efféle vágy idővel lecseng. Később is néha visszajön a nosztalgia, de egyre ritkábban és egyre kevésbé erősen. 7 hónap után csak az nem gyógyul meg a szerelem nevű elmezavarból, aki folyamatosan táplálja. Az őrül bele, aki bele akar őrülni.
A csalódás kiheveréséhez a leggyorsabb módszer becsajozni. Ha van új csaj, a régire gondolni nem lesz időd.
Természetesen bármi értelmes elfoglaltság hasonló hatással lenne, de úgy látszik, nem tudod magad elfoglalni.
"továbbszeretnék lépni de nekem Ő volt a nagy Ő"
Nincs nagy ő. Ezt ideje kinőni. Az első szerelem nagy élmény, de utána tovább kell lépni. Az állapot, amiben vagy, nem különleges, a történeted teljesen klasszikus. Szinte mindenki átesik hasonlón.
Kicsit úgy érzem, mintha nagyon belelovaltad volna magad a mártír szerepbe. Egy szerepet játszol, amivel azonban nem mész semmire. A legkevésbé a volt nődet hatod meg ezzel.
"Írok neki egy közösségi oldalon üzenetet karácsonyra , Újévre , Születésnapjára"
Fölösleges önkínzás és önalázás, amivel csak rontod nála a helyzetedet, ha lehet ezt még rontani. Az egyetlen helyes magatartás a szakítás után többé nem keresni, nem szólni hozzá.
"DE azt is tudom hogy nagyon szeretett"
Nem tudod, hanem bemeséled magadnak, hogy eljátszhasd a szerelmében elhamvadó hős lovagot. Azonban nem XI. századi trubadúr vagy.
"reálisan látok sokmindent"
Csak magadat nem látod reálisan (meg a nőt). Persze ez mindig így van, a saját viselkedésünket értékelni a legnehezebb, ezért kell visszajelzés (pl. itt feltenni a kérdést).
Magadat leértékeled, a nőt meg túlértékeled.
"tényleg nagyon szeretett ez az amit éreztem"
Bocs, de nem lehet "érezni". Nincs rá érzékszerv. Csak spekulálod, hogy szeretett. De ha szeretett volna, nem hagyott volna el. Tehát ez teljesen téves következtetés. Te szeretted, ő ezt nem értékelte. Jobb nőt érdemelsz.
"ha az anyagi helyzetem annyira leromlott hogy a lakhatás is kérdéses"
Szóval leromlott az anyagi helyzeted, mire dobott. A tökéletes angyal. A nagy ő.
Nem, egy tök átlagos, illetve annál kicsit talán rosszabb önző libáról lehetett szó.
A szerelem érdekes élmény, de gondolkodni ne felejts el miatta.
Utolsó
köszönömszépen mert ez tényleg Bő és ez is reális nagyon de egyáltalán nem volt pénzéhes csak ő is Nő sokkal rendesebb volt mint az átlag.
Sose kért semmit. Ránézet és ha úgy áltam akkor megleptem vele és egy idő után tudta ezt már de sose akaratoskodott.
továbbkellene lépnem de nemtudok. Akarok de nemtudok....
Tudok esetet, ahol a pasi ilyen helyzetben akkora depressziót növesztett ki magának, hogy abba rokkant bele.
Mivel nem vagy sem vadgalamb, sem pingvin, kapcsolj más hullámhosszra.
"semmi üzenet, utánakérdezés, facebook stalking"
Hát igen, századszor is levonom a következtetést, hogy a facebook egy baromság és egyszerűbb az élet nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!