Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hiányzik Nektek a 70-80-as...

Annamarianna kérdése:

Hiányzik Nektek a 70-80-as évek Tejívói?

Figyelt kérdés

2012. febr. 1. 13:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Bizony, a reggeli tejcsi - brióssal...
2012. febr. 1. 13:25
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan még nem éltem akkor, de Szegeden a belvárosban van/volt egy nagysikerű hely, a Boci Tejivó - kb. minden egyetemista oda járt az órák között, de rengetegen jöttek családostol is.T ényleg nagyon jó hangulata volt az egésznek :) Jó lenne valami ilyesmi Pesten is.
2012. febr. 1. 13:31
 3/20 anonim ***** válasza:
Imádtam. Amikor nyári szünet volt és anyu nem tudott hová tenni, mindig elvitt a munkahelyére és előtte reggel bementünk a Tejbárba ( nálunk így hívták) és finom meleg kakaót és friss kalácsot ettem.
2012. febr. 1. 13:59
 4/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.....én is szeretném visszahozni azokat az ízeket.
2012. febr. 2. 16:32
 5/20 anonim válasza:
100%

Igeeen, hiányzik!! :-) Friss kiflivel kakaót, vagy tejes kávét inni nagyon finom volt!!

Nem vagyok szegedi (300 km), de a Boci tejivóban jártam én is! Nem volt rossz! :-)

2012. febr. 2. 23:48
 6/20 anonim válasza:
100%
Nekem kimondottan hiányzik, a körúton az Üllői úttól a Rákóczy térig volt 2-3 is. Nagyon jó helyek voltak, jó illatok, kellemes hangulat, és normális közönség.
2012. febr. 3. 09:10
 7/20 anonim válasza:
100%
Tejivót szeretnél csinálni?Megyünk!!!
2012. febr. 3. 18:39
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem jártam ilyenbe, elég fiatal vagyok hozzá (20 éves), de nagyon szívesen járnék. Imádom a tejet, a kakaót, és minden ilyet. :) Most adtál egy ötletet, mivel foglalkozzak majd. :D
2012. febr. 4. 11:58
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

1960-ban minden edzés után-még vacsora előtt- 1l tejet és 2db kifli-elővacsoráztam. A tej 3ft/l volt, akifli 80 fillér/2db .

Lehetett 2dl-tis kapni, kakaót és reggeli italt is.

Nagyon szép idők voltak, megtanultunk spórolni és nem panaszkodni.

Hiányzanak a tejivók, szép emlékek fűződnek hozzájuk.

2012. febr. 4. 12:24
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

hurrrááá! érdekes kérdés,mert valoban sok régi jo dolog hiányzik,ilyen tejivo volt Budán a Körtéren a Keravill mellett a meleg kakaot nagy fazekakbol mérték,ahogy a potkávébol fözött tejeskávét, 1966-70 között itt reggeliztem,amikor a ,,Jóskába,, jártam gimibe,na ,már amikor nem voltam késésben

hiányzanak még a Bistrók,ez is a Körtéren volt,most a Macdonalds van a helyén ,minden fajta kaja volt,leves fözelék, 10 forintbol jol laktam,söt más is ehetett,járt oda néhány ember,aki megkérdezte,hogy a maradékom megeheti-e..akkor nem éreztem gusztustalannak

hiányoznak a szemfelszedök..ilyen is a Körtéren volt,

na ifjak mi ez ?

a harisnyát nem kellett eldobni,ha leszaladt a szem,hanem felszedettem pár forintért,lehet hogy ilyen is jol jönne a mostani inséges idöben..KINEK VAN ILYEN GÉPE ?

Kedves Ifjak,ne higyjétek hogy minden szar volt régen,

jol megvoltunk mobil és internet nélkül is..

még az érettségi elött is bármilyen bulibol haza kellet érnem este 10-re..kibirtam és a szüzességem is megmaradt

19 éves koromig

sokat irtam most,elöjöttek az évek..jo volt köszi

2012. febr. 4. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!