Hiányzik Nektek a 70-80-as évek Tejívói?
Igeeen, hiányzik!! :-) Friss kiflivel kakaót, vagy tejes kávét inni nagyon finom volt!!
Nem vagyok szegedi (300 km), de a Boci tejivóban jártam én is! Nem volt rossz! :-)
1960-ban minden edzés után-még vacsora előtt- 1l tejet és 2db kifli-elővacsoráztam. A tej 3ft/l volt, akifli 80 fillér/2db .
Lehetett 2dl-tis kapni, kakaót és reggeli italt is.
Nagyon szép idők voltak, megtanultunk spórolni és nem panaszkodni.
Hiányzanak a tejivók, szép emlékek fűződnek hozzájuk.
hurrrááá! érdekes kérdés,mert valoban sok régi jo dolog hiányzik,ilyen tejivo volt Budán a Körtéren a Keravill mellett a meleg kakaot nagy fazekakbol mérték,ahogy a potkávébol fözött tejeskávét, 1966-70 között itt reggeliztem,amikor a ,,Jóskába,, jártam gimibe,na ,már amikor nem voltam késésben
hiányzanak még a Bistrók,ez is a Körtéren volt,most a Macdonalds van a helyén ,minden fajta kaja volt,leves fözelék, 10 forintbol jol laktam,söt más is ehetett,járt oda néhány ember,aki megkérdezte,hogy a maradékom megeheti-e..akkor nem éreztem gusztustalannak
hiányoznak a szemfelszedök..ilyen is a Körtéren volt,
na ifjak mi ez ?
a harisnyát nem kellett eldobni,ha leszaladt a szem,hanem felszedettem pár forintért,lehet hogy ilyen is jol jönne a mostani inséges idöben..KINEK VAN ILYEN GÉPE ?
Kedves Ifjak,ne higyjétek hogy minden szar volt régen,
jol megvoltunk mobil és internet nélkül is..
még az érettségi elött is bármilyen bulibol haza kellet érnem este 10-re..kibirtam és a szüzességem is megmaradt
19 éves koromig
sokat irtam most,elöjöttek az évek..jo volt köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!