A különböző magvakban tényleg olyan rengeteg L-Arginine van? Akkor miért költünk drága NO-fokozókra?
Mogyoró, dió, napraforgómag, lenmag, zab, tökmag, kesudió, mandula: tényleg ezer mg-okat lehet bevinni Argininből 100g hasonló élelmiszerből?
Vagy nem olyan hatásfokkal hasznosulnának mint egy L-Arginie HCl kapszula?
Éppen,hogy jobban hasznosulnak,mint a tabletták,de legalább ugyanolyan jól.a természetes élelmiszerekben makro molekulák,és egyéb anyagok találhatók,amik nagyon jól felerősítik a bennük található tápanyagok hatásait.
Miért költenek akkor az emberek drága NO-fokozókra? mert hisznek a reklámoknak,manapság már minden az agymosó bizniszről szól.Sok ember úgy gondolkozik,hogy amit újságokban meg akárhol reklámoznak,meg világszinten veszik az emberek,az csak jó lehet,és azt fontos megvenni a gyártótól.pedig sokkal olcsóbb,természetesebb forrásból is meg lehet oldani ezeknek a tápanyagoknak a bevitelét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!