SEGÍTSETEK, ti mit csinálnátok?
Túl sokat ettem, egyszerűen nem bírom, úgy fáj a hasam... holnap reggel meg edzésem, van, egyrészt nem lehet ilyen teli hassal úszni, másrészt meg most biztos 2 kilóval többet fog mutatni a mérleg (ami nem érdekel, de azt meg nem bírom, ha az edző beszól)
Van itt valaki, aki szándékosan hányt? milyen érzés (nagyon régen hánytam, nem tudom, nem emlékszem rá.)
nem vagyok bulímiás, egyszerűen csak rosszul vagyok, és azt akarom, hogy kiijöjjön most azonnal.
mit tennétek? hánnytassam magam?
(ne írjátok, hogy nem kéne ennyit enni, mert már megtörtént, meg nem szoktam zabálni, csak így jött ki)
Na várj,minden edzés előtt van mérlegelés?
Ha leszúr az edző,mit tehet veled?
Rosszul esne,ha mondjuk egyszerüen eltiltana a nála folytatott sporttevékenységedtől,vagy pont letojod?
csak hétfőn és pénteken.. az az elve, hogy "pénteken azért mér, hogy lássa, mennyire edzettünk keményen, hétfőn meg azért, hogy ki mennyit zabált..."
nem tiltana el, meg semmi ilyesmi. egyszerűen csak nem bírok most magamra nézni, mint egy disznó. és mindjárt jön a bajnokság is, addigra le kell fogynom (egy-két kilót, nem vagyok se önképzavaros, se anorexiás, semmi, csak felhíztam egy kicsit a tél szünetben.)
lényeg, hogy nincs gusztusom hányni, de milyen lenne, ha kipróbálnám? :/
szerintem ne hánytasd magad
éjszaka úgyis lemegy a kaja, ne aggódj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!