Miért puffadok fel állandóan?
Elég vékony vagyok,de már sikerült elkezdnem hízni,de mindig felpuffadok....akármit eszek,ha csak gyümölcsöt akkor is. És a hasam olyankor olyan mintha terhes lennék o.O szabályosan kerek,és nagy....és kezd már zavaró lenni,mert uszodába is szeretnék menni mostanság meg minden,de így nem tudok...mert nem érzem így jól magam a bőrömben.... :/
Valakinek valami ötlete?
(előre is köszi a válaszokat!)
Nem puffadsz fel, ez csak szubjektív, és nem lesz akkora hasad, mint egy kismamának.
Ez csak látszat. Olyan vékony vagy, h nincs semmi (se kis zsír, se kis izom), ami eltakarja a gyomrod, ezért látszik meg rögtön, ha eszel.
Nekem uez van, de mikor várandósnak érzem magam, akkor belenézek a tükörbe, és rögtön látom... mármint hogy nem látom, h nagyobb lennék.
1.A nyáron már voltam orvosnál,sokféle kivizsgáláson a vékonyságom miatt. Kiderült hogy van egy kis refluxom(aminek nem vettem észre a tüneteit...semmi gyomorégés,semmi savas felköhögés/böfögés...egyszerűen csak sose volt étvágyam,alig ettem),de kaptam rá gyógyszert 3 hónapig,és ennyi.
Azóta már híztam egész sokat,már van étvágyam is....csak ez a puffadás már nagyon kezd zavarni...
2. Nem,ez nem a gyomrom,hanem a hasam (a beleim...és igen...."gázok" is vannak. :/ )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!