Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Az normális ha már 4 napja...

Az normális ha már 4 napja nem ettem semmit és még alig fogytam? (részletek lent)

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. fél éve 110 kiló voltam mostmár csak 75. most egy rövidebb betegségem miatt nem tudtam enni és elhatároztam hogy nem fogok enni maximum 1 falat kaját naponta... 4 napja csak egy harapás kenyeret ettem és még csak 2 kilót fogytam.... mit csináljak hogy a nemevés mellett fogyjak?! sportolok is rendesen és cukros meg lisztes dolgokat egyáltalán nem eszek segítsetek! :||||| :'((
2012. jan. 26. 13:12
1 2 3
 11/29 bánomisén ***** válasza:
100%
Kérdező, minek teszel fel kérdést, ha még csak el sem gondolkodsz a válaszokon? Felőlem azt csinálsz, amit akarsz, bánom is én... Csak ne foglalkoztass fölöslegesen másokat. Ha meg kérdezel, akkor meg fogadd el, hogy segítő szándékkal írunk, nem azért, hogy vitatkozásra buzdítsunk téged.
2012. jan. 26. 13:54
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Napi 2 falat az semmi. 15 évesen már több eszed is lehetne.
2012. jan. 26. 13:56
 13/29 A kérdező kommentje:
de én nemakarok senkivel vitatkozni köszönöm a válaszokat és amúgysem bírok enni... nagyon sokat mozgok tényleg! és nem vagyok egyáltalán lusta .... komolyan ha eszek akkor utána rosszul vagyok :( ennyi az egész ... megpróbálok enni majd de annyira nem vagyok hülye hogy bele is haljak a koplalásba...
2012. jan. 26. 14:04
 14/29 anonim ***** válasza:
Az anorexiások is ezt mondják, mégis meghal egy jelentős részük.
2012. jan. 26. 14:05
 15/29 A kérdező kommentje:
aki anorexiás az általában nagyon vékony.. és én egyáltalán nem vagyok az :(
2012. jan. 26. 14:11
 16/29 anonim ***** válasza:
"Az anorexia nervosa egy pszichés betegség, az evészavarok egyik alapvető típusa. Az anorexia szó szerinti jelentése az étvágy elvesztése..." - nem feltétele, hogy jelenleg vékony legyél. Később majd az leszel...
2012. jan. 26. 14:15
 17/29 A kérdező kommentje:
az jó ha vékony leszek :$ csak az nem hogyha belehalok :'( :@
2012. jan. 26. 14:16
 18/29 Boyle84 válasza:
Ha nem eszel akkor ne is mozogj, mert a szervezeteben elindulnak olyankor az építő ill. bontó folyamatok! Ha nincs miből építeni akkor szervezeted az izmoktól szedi el a szénhidrátot a csontjaidból, fogaidból meg az ásványi anyagokat. Ebből baj lesz! Ne csinálj marhaságot.
2012. jan. 26. 14:21
 19/29 A kérdező kommentje:
rendben. köszönöm megpróbálok valamit csinálni :///// nagyon köszönöm mindenkinek!
2012. jan. 26. 14:22
 20/29 anonim ***** válasza:
Igen, ez normális. A szervezeted a teljes ételmegvonás miatt lelassítja az anyagcserét, így sokkal lassabban fogysz le, mintha ésszerűen diétáznál és mozognál!
2012. jan. 26. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!