Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ki mennyit tudott fogyni a...

Ki mennyit tudott fogyni a karácsonyi eszem-iszom óta?

Figyelt kérdés
Hány kiló a kitűzött cél és mennyi sikerült eddig megvalósítani belőle? Milyen módszerrel?
2012. jan. 15. 00:54
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem karácsonytól, hanem elsejétől kezdtem életmódváltó programba, a 10. napon -2 kg, azóta nem mértem (tíznaponta fogom), 6-8 kg már elég lenne szerintem, de tükörre fogyok, nem mérlegre. Szálkásító diéta + sport.

És te? :)

2012. jan. 15. 01:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Szilveszter óta 3,7 kilót sport nélkül, még egy-másfél jó lenne. :)
2012. jan. 15. 01:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Sport nélkül plötyi leszel, de te tudod.
2012. jan. 15. 09:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem értem ezeket a kérdéseket. Mégpedig azért, mert: én az év minden napján ugyanannyit eszem-iszom, mint bármikor máskor. Tehát nem hízok karácsonykor és nem akarok fogyni sem. Vagy nektek kitágul a gyomrotok mert érzi a karácsonyt??? És többet esztek?? Vagy mi?
2012. jan. 15. 10:06
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez nekem is érdekes!

Miért eszik valaki többet?

Mert ünnep van?

Mi máskor nem eszik?

Amit nem eszünk meg attól nem hízunk! (és nem kell fogyóra költeni, de ha van mit?)

2012. jan. 16. 20:18
 6/8 A kérdező kommentje:
A kérdésre válaszoljatok, ne pedig azon értetlenkedjetek, amiről fogalmatok sincs, mert titeket nem érint! Köszönöm.
2012. jan. 16. 23:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem értetlenkedek, itt a válsz, ha nem tűnt volna fel: "én az év minden napján ugyanannyit eszem-iszom, mint bármikor máskor. Tehát nem hízok karácsonykor és nem akarok fogyni sem."
2012. jan. 17. 05:55
 8/8 A kérdező kommentje:
De neked meg feltűnhetett volna, hogy ez a kérdés nem rád vonatkozik. Annak a válaszodnak a második része meg értelmetlen, ugyanis tudhatnád, hogy a karácsonyi ünnepek alatt sokan szednek fel pár felesleges kilót, mert tudod akkor kalóriadús ételek szoktak lenni, az emberek többsége vendégségbe jár, meg ott van a sok szaloncukor a fán, szóval nehéz nem hízni. Te szerencsés vagy, nem hízékony így hát nincs is mit írnod a nemlétező fogyásodról, hacsak nem vagy anorexiás és indokolatlanul fogyasztod magad.
2012. jan. 17. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!