Ki mennyit tudott fogyni a karácsonyi eszem-iszom óta?
Figyelt kérdés
Hány kiló a kitűzött cél és mennyi sikerült eddig megvalósítani belőle? Milyen módszerrel?2012. jan. 15. 00:54
1/8 anonim válasza:
Nem karácsonytól, hanem elsejétől kezdtem életmódváltó programba, a 10. napon -2 kg, azóta nem mértem (tíznaponta fogom), 6-8 kg már elég lenne szerintem, de tükörre fogyok, nem mérlegre. Szálkásító diéta + sport.
És te? :)
2/8 A kérdező kommentje:
Szilveszter óta 3,7 kilót sport nélkül, még egy-másfél jó lenne. :)
2012. jan. 15. 01:04
3/8 anonim válasza:
Sport nélkül plötyi leszel, de te tudod.
4/8 anonim válasza:
Nem értem ezeket a kérdéseket. Mégpedig azért, mert: én az év minden napján ugyanannyit eszem-iszom, mint bármikor máskor. Tehát nem hízok karácsonykor és nem akarok fogyni sem. Vagy nektek kitágul a gyomrotok mert érzi a karácsonyt??? És többet esztek?? Vagy mi?
5/8 anonim válasza:
Ez nekem is érdekes!
Miért eszik valaki többet?
Mert ünnep van?
Mi máskor nem eszik?
Amit nem eszünk meg attól nem hízunk! (és nem kell fogyóra költeni, de ha van mit?)
6/8 A kérdező kommentje:
A kérdésre válaszoljatok, ne pedig azon értetlenkedjetek, amiről fogalmatok sincs, mert titeket nem érint! Köszönöm.
2012. jan. 16. 23:50
7/8 anonim válasza:
Nem értetlenkedek, itt a válsz, ha nem tűnt volna fel: "én az év minden napján ugyanannyit eszem-iszom, mint bármikor máskor. Tehát nem hízok karácsonykor és nem akarok fogyni sem."
8/8 A kérdező kommentje:
De neked meg feltűnhetett volna, hogy ez a kérdés nem rád vonatkozik. Annak a válaszodnak a második része meg értelmetlen, ugyanis tudhatnád, hogy a karácsonyi ünnepek alatt sokan szednek fel pár felesleges kilót, mert tudod akkor kalóriadús ételek szoktak lenni, az emberek többsége vendégségbe jár, meg ott van a sok szaloncukor a fán, szóval nehéz nem hízni. Te szerencsés vagy, nem hízékony így hát nincs is mit írnod a nemlétező fogyásodról, hacsak nem vagy anorexiás és indokolatlanul fogyasztod magad.
2012. jan. 17. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!