Miért nem tudok hízni?
Legnagyobb valószínűleg egyszerűen ilyen típus vagy, ha más is ilyen a családban okold a genetikát.
Ha nem, akkor nem ártana egy kivizsgálás.
A korodat és a nemedet nem adtad meg, ez sokat számít pedig.
Lehet hogy egyszerűen ilyen az alkatod. Ez viszont nem jelenti azt hogy nem kell odafigyelni arra hogy mit eszel. Ha kiegyensúlyozottan eszel és mellette mozogsz, sportolsz valamit akkor azáltal fel lehet szedni plusz kilókat.
Mint ahogyan az előttem szóló is írta, egy kivizsgálás nem árthat, meg tudják mondani hogy esetleg van e valami hiánybetegséged.
és az mirét van, ghoy én csinálhatok bármit, hiába eszem normálisan (sőt annál kcsiit kevesebbet) és mozgom, mégiscsak hízok...?
Genetika
Én 203cm vagyok és 106kg :)ahogyan emlékszem 16 éves koromig nem nagyon hízogattam 192cm körül lehettem és mellé voltam 65-70kg.Aztán nőttem egy bazinagyot és akkor utána jól meg is "híztam":) Szerintem te is be fogsz majd "telni" előbb-utóbb
..bár azt azért hozzátenném én vízilabdáztam elég magas szinten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!