Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Túl sok hagyma evésétől lehet...

Túl sok hagyma evésétől lehet baja a fiamnak?

Figyelt kérdés

A fiam 12 éves, és újabban (kb egy éve) hagymamániás. Vöröshagymát, lilahagymát és újhagymát bármikor, bármivel enne. Persze nem eszik folyton, ha pl. suliba vagy társaságba megy, akkor előtte nem eszik, hogy ne legyen hagymaszaga, de majdnem minden nap lenyom kb egy fej hagymát...

Vajaskenyérhez, pirítóshoz, de pl. ha húsétel van rizzsel, vagy krumplival, akkor abba is szeletel magának.

Nem túl sok ez? Nem lesz tőle valami baja, ha hosszútávon így folytatja?

(Ezen kívül normálisan esik, más zöldséget, gyümölcsöt is..)

2011. dec. 29. 22:06
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
nem hiszem hogy lenne. nekem 1.5 hónapja van hagymamániám, de csak a zöldhagymát szeressem. Napi 5-10 szálat megeszek, tejfölbe keverve. Imádom. még nem untam rá, szerintem egészséges!
2011. dec. 29. 22:12
 2/8 anonim ***** válasza:
63%
A hagyma nagyon egészséges,csak használ neki.Napi egy fej hagyma inkább kevés,mint sok.
2011. dec. 29. 22:18
 3/8 anonim ***** válasza:
82%

Biztos, hogy nem lesz baja. Nekem a szervezetem a téli hónapokban mindig kívánja a hagymát.

Vizsgaidőszak előtt mikor nagyon ideges vagyok, viccesen hangzik, de egy vajas kenyér egy fej vörös hagymával és egy pohár kakaóval annyira lenyugtat mint egy gyógyszer.

Ha bejön ez a zsákos hagyma és krumpli szezon, akkor nagyon ráhajtok a hagymára. :)

Végülis az egy zöldség. Nincs benne semmi káros...:)

2011. dec. 29. 23:09
 4/8 anonim ***** válasza:
19%
Baja nem lesz, de számíthat rá, hogy hamarosan nemcsak a szája, hanem az egész bőrfelülete bűzleni fog...nem vicc.
2011. dec. 29. 23:30
 5/8 anonim ***** válasza:
30%

GreenTea

Idővel átváltozik hagymává! Ő lesz az első emberszabású hagyma! :D

2011. dec. 30. 18:20
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
4/5-nek nincs igaza. A vöröshagymától soha nem bűzlik a bőrfelület,akármennyit eszik valaki. A fokhagyma evésnek van ez a tulajdonsága.
2011. dec. 30. 19:03
 7/8 anonim ***** válasza:
40%

4/6 vagyok

Ja, bocs, nem figyeltem, azt hittem, fokhagymáról van szó :)

2011. dec. 30. 21:21
 8/8 anonim ***** válasza:
60%
4/6 már nincs, mert minden hozzászóláskor eggyel nő a második szám, emberek, figyeljetek!!
2016. júl. 15. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!