Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen főételeket készíthetek...

Milyen főételeket készíthetek hagyma nélkül?

Figyelt kérdés
Ettem már sajtos-tejfölös tésztát,húslevest,natúrhúst,és csináltam tejszines-csírkét rízsel(ez elég borzasztó volt hagyma nélkül),de még 3 napig diétáznom kell,és már nem tudom mit egyek:-(
2010. okt. 20. 13:55
 1/5 anonim válasza:
A krumplipürét készítheted hagyma nélkül is, vagy héjában sült vagy főtt krumpli, a sütőben sült krumplit pl. felszeletelheted megvajazhatod (nagyapám készített ilyent nekem először, nagyon finom, és diétás). Tejberizshez sem kell hagyma és laktató. Rántott húshoz sem kell hagyma, és készíthetsz hozzá hasábburgonyát (olajban hagyma nélkül).
2010. okt. 20. 14:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos a bő olajban sült dolgokat is kerülnöm kell:-(de a tejberizs az jó:-)
2010. okt. 20. 14:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam a főzelékeket hagymával készíteni: borsó, sárgarépa, krumpli, zöldbab, karalábé, lencse, sárgaborsó, sóska, spenót. Ezekben nincs hagyma. Feltétnek meg jöhet a natúr husi, csirkemell, főtt vagy tükörtojás.
2010. okt. 20. 14:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha a hagyma ízét szeretnéd,csak nem eheted meg valami miatt,akkor pótolni is lehet. A krisnahívők elvi okokból nem esznek vöröshagymát,pótlásnak az asafoetida nevű természetes gyanta porított őrleményét használják.Bio boltokban beszerezhető.
2010. okt. 20. 14:15
 5/5 anonim ***** válasza:
HA HÚSOSAT EHESZT AKKOR: BÉLSZÍNNYÁRS RÓZSABORSMÁRTÁSSAL VAGY NEM AKARSZ TÚL BONYOLULTAT?
2010. okt. 28. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!