Ha nem eszek rendesen, mennyi idő után fogok szédülni?
Sziasztok! Az utóbbi napokban nem ettem túl rendszeresen (étkezési zavar), volt amikor 400 kalóriát, a többi napon inkább 600-800 kalóriát fogyasztottam. Tegnap este, amikor felkeltem az ágyamból, még jól voltam, de kb. másfél perc állás után rámjött a rosszullét: hányinger, szédülés, a végtagjaim ólomsúlyúak voltak, azt hittem, leszakad a karom, és a tarkómban volt valami furcsa bizsergés vagy nem is tudom, minek nevezzem. Lefeküdtem fél órára, utána megint felkeltem (ki kellett vennem a kontaktlencsémet), de 1 perccel később ugyanezeket tapasztaltam, csak épp még erősebben. Nem tudom, hogy a táplálkozás miatt volt-e, mert van egy barátnőm, aki a stressz miatt alig eszik (komoly oka van rá, nem kérek gúnyolódást), volt, hogy napokig semmit, de ő sose lett ennyire rosszul. Szóval lehet, hogy más miatt volt. Nem hiszem, hogy a hirtelen helyzetváltoztatás miatt jött a rosszullét, mert akkor rögtön jelentkezett volna, nem?
Köszönöm a válaszokat!
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!