Nem eszek sokat, mégis telt vagyok, miért?
egész napi kajám:
-2joghurt,1 szelet rozsos kenyér,egy szelet rántott hús, három evőkanál krumplipürével, és egy banán.
átlagosan eszem ennyit, és mégis duci vagyok!
175cm
74kg
miért van ez? Már nagyon idegesít, hogy a barátnőm nyugodtan zabálhat, nekem meg figyelni kell mindig hogy mit mikor eszem!
:((
Nemcsak a mennyiség számít! A minőség is! A rántott hús ráadásul tocsog a zsírban!
Pl. látva ezt a napi étrendedet, pl. egyáltalán nem ettél zöldséget! Nagyon egyoldalúan táplálkozol!
Ahhoz fogyjál érdemileg a következőket javaslom:
-rendszeres intenzív testmozgás hetente 2-3x
-minden nap fogyasszál szezonális gyümölcsöt reggelire/délelött (cseresznye, eper, alma, stb. ami épp érik)
-minden főétkezéshez egyél nyers salátát, yoghurtos, majonézes öntet NÉLKÜL. Csak citrom levét és zöld fűszereket rakjál a salira és kis oliva olajat. Használj szezonális zöldeket: fejes saláta, uborka, répa, petrezselyemzöld, karalábé, brokkoli, spárga, stb. aminek épp szezonja van!
-a zsírban sűlt ételek helyett válaszd a pároltakat
-kenyér helyett/mellett fogyassz mást is: barnarizs, köles, hajdina, zabpehely
-kerüld a zsírban gazdag ételeket
mozgok Heti 6X 2órát,/konditerem,futás,torna/
szoktam enni zöldségeket és gyümölcsöket, nem iszom üdítőket meg ilyeneket és elhagytam a cukros dolgokat!
De MI lehet velem?
Ha le akarsz fogyni ez egy nagyon egyszerű eset,mindennek a felét amit eddig ettél,egyébként ha minden nap Rántott húst eszel az nem túl jó mert tényleg elég zsíros,max héten egyszer egyél,1-2 szeletet de ne többet,a krumplipürével szerintem nincs gond,a banánt szerintem cseréld le mivel a banán az egyik leg kalóriadúsabb gyümölcs!Mondjuk az alma megfelel abból többet is ehetsz nagyon egészséges!
Persze muszáj sportolni is én a sima Futást ajánlom,ha kertesházban laksz és mondjuk van nagyobb kertetek akkor ott ha nincs akkor kint,nem kell attól félni hogy valaki kint hülyének néz,ilyen nem lesz:)A sportot nem szabad kihagyni,mivel nagyon fontos a szervezetnek,stressz oldó is.
Remélem segíthettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!