Mi lehet a gyomrommal?
Hát az orvosi kivizsgálás ad megfelelő választ, de ki szeret menni az orvoshoz? Legfeljebb ha viszik.
Nem hiszed el, de én is így vagyok, a lányom is. Ha menni kell valahova, nem eszek semmit. Ha eszek, akkor a kaput kinyitom, s azt mondom magamban, ha ül valaki a budin, agyonütöm. Ez lehet valami vírus maradványa, lehet stressz is.
De a fodrásznőmet most operálták vastagbél daganattal. Kérdeztem, honnan vette észre. Azt mondja megevett egy gyümölcsöt, és azonnal keresztülment rajta. Ezzel a panasszal ment, tükrözés, szonda, s szerinte ha nem operálják meg, már lehet, hogy nem élne. Nem ijesztgetni akarlak, csak ez a gyomormars lehet komoly bajnak is a jele. De én sem kerestem még fel az orvost, pedig nem ártana. S ráadásul időnként mindentől ég a gyomrom. Csak reménykedem, hogy majd elmúlik magától. De te menj orvoshoz!:)
Nekem is hasonló tüneteim vannak. Ultrahang nem mutatott ki semmit, jövő héten megyek gyomortükrözésre.
Ezt mi nem tudjuk megállapítani, hogy neked mi van, csak az én esetemet írom le.
A beutalóra IBS szindróma van írva. De majd a gasztrós orvos fog megcáfolni, vagy megerősíteni.
Utolsó vagyok. Nekem is kicsi a fájdalom küszöböm, én is rettentően rettegek, hogy nem leszek jó alany, de muszály erőt vennem magamon az egészségem érdekében. Nekem 6 hónapja tart már ez a titokzatos betegség, te ne várj ilyen sokat.
Mára már a hasmenés megszünt, de evés utáni fájdalom az van, 4 kg.-ot fogytam, mert már nem merek semmit enni, mindentől rosszul vagyok.
Utolsó! Nagyon kérlek írd meg, milyen volt a gyomortükrözés!Meg a vizsgálatok sorrendjét. Nem tükrözéssel, szondázással kezdik. Labor-UH? Most, hogy utána néztem az IBS-nek, szinte biztos, hogy nekem is az van - ha nem a rosszabb.Nekem nem a gyomrom fáj, hanem lent, bal oldalon érzek egy tompa nyomást kb 1 hónapja.
Így írtam volna le a panaszokat, ahogy a Nagykönyvben leírták. Kitartást, szorítok Neked!
ugy döntötte, hogy erőt veszek magamon és jövőhéten a szabadnapomon elmegyek az orvoshoz...
Utolsó: Sok erőt kívánok neked a gyomortükrözésez...egyszer a Páromat kísértem el gyomortükrözésre, de a látvány ahogy kijött nagyon megrémisztett...pedig ő birja a fájdalmat...:/
Ok, rendbem, megírom. És köszi az együttérzést!
Én most kezdtem el a céklalé kúrát, már érzek is egy kis javulást (1 hete csinálom). Mindenkinek javasolom, nagyon egészséges, gyomor problémákra kifejezetten ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!