Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi lehet a gyomrommal?

Mi lehet a gyomrommal?

Figyelt kérdés
Kb 2 hete kezdödött hogy állandoan fájt a gyomrom, olyan érzésem volt mintha a gyomorszájamban valami izom görcsbe lenne. Aztán pár napja már evés után jelentkezik ez a probléma, de sokkal erössebb a fájdalom. Lehet hogy idegesség miatt van ez? Mert kb 1 hónapja egyfolytában idegeskedek. Sok a családi gond... Már nem merek kimenni az utcára sem mert elkap a hasnenés...akárhova megyek...még a boltban is...szerintetek a két dolog összejátszik? Tudtok valami megoldást rá? Vagy legjobb lesz ha felkeresem a háziorvosom?
2011. dec. 15. 13:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Orvos.Mindenképp.Ezt vedd komolyan,komoly bajod is lehet belőle : |
2011. dec. 15. 13:48
 2/19 anonim ***** válasza:

Hát az orvosi kivizsgálás ad megfelelő választ, de ki szeret menni az orvoshoz? Legfeljebb ha viszik.

Nem hiszed el, de én is így vagyok, a lányom is. Ha menni kell valahova, nem eszek semmit. Ha eszek, akkor a kaput kinyitom, s azt mondom magamban, ha ül valaki a budin, agyonütöm. Ez lehet valami vírus maradványa, lehet stressz is.

De a fodrásznőmet most operálták vastagbél daganattal. Kérdeztem, honnan vette észre. Azt mondja megevett egy gyümölcsöt, és azonnal keresztülment rajta. Ezzel a panasszal ment, tükrözés, szonda, s szerinte ha nem operálják meg, már lehet, hogy nem élne. Nem ijesztgetni akarlak, csak ez a gyomormars lehet komoly bajnak is a jele. De én sem kerestem még fel az orvost, pedig nem ártana. S ráadásul időnként mindentől ég a gyomrom. Csak reménykedem, hogy majd elmúlik magától. De te menj orvoshoz!:)

2011. dec. 15. 13:50
 3/19 anonim ***** válasza:
A stressz nagyon furcsa és kellemetlen dolgokat tud produkálni. A legnagyobb veszélye, hogy ilyen állapotban a szervezet immunrendszere nem működik megfelelően ergo nem tudja ellátni feladatát. Idegi alapon is alakulhat ki rák sajnos. Félre ne érts, nem azt mondom, hogy ez áll fent nálad, de vigyázni kell, mert a szervezetben minden mindennel összefügg. Lehet, egy kezdődő fekély, szintén idegi alapon. Mindenféleképpen menj el orvoshoz, ne játssz vele, nem éri meg.
2011. dec. 15. 14:04
 4/19 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló tüneteim vannak. Ultrahang nem mutatott ki semmit, jövő héten megyek gyomortükrözésre.

Ezt mi nem tudjuk megállapítani, hogy neked mi van, csak az én esetemet írom le.

A beutalóra IBS szindróma van írva. De majd a gasztrós orvos fog megcáfolni, vagy megerősíteni.

2011. dec. 15. 15:53
 5/19 A kérdező kommentje:
Na én is pont ettöl félek. A gyomotükrözéstől...én azt nem fogom kibirni...nagyon kicsi a fájdalomküszöböm :-(
2011. dec. 15. 16:34
 6/19 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Nekem is kicsi a fájdalom küszöböm, én is rettentően rettegek, hogy nem leszek jó alany, de muszály erőt vennem magamon az egészségem érdekében. Nekem 6 hónapja tart már ez a titokzatos betegség, te ne várj ilyen sokat.

Mára már a hasmenés megszünt, de evés utáni fájdalom az van, 4 kg.-ot fogytam, mert már nem merek semmit enni, mindentől rosszul vagyok.

2011. dec. 15. 18:05
 7/19 anonim ***** válasza:

Utolsó! Nagyon kérlek írd meg, milyen volt a gyomortükrözés!Meg a vizsgálatok sorrendjét. Nem tükrözéssel, szondázással kezdik. Labor-UH? Most, hogy utána néztem az IBS-nek, szinte biztos, hogy nekem is az van - ha nem a rosszabb.Nekem nem a gyomrom fáj, hanem lent, bal oldalon érzek egy tompa nyomást kb 1 hónapja.

Így írtam volna le a panaszokat, ahogy a Nagykönyvben leírták. Kitartást, szorítok Neked!

2011. dec. 16. 07:39
 8/19 A kérdező kommentje:

ugy döntötte, hogy erőt veszek magamon és jövőhéten a szabadnapomon elmegyek az orvoshoz...

Utolsó: Sok erőt kívánok neked a gyomortükrözésez...egyszer a Páromat kísértem el gyomortükrözésre, de a látvány ahogy kijött nagyon megrémisztett...pedig ő birja a fájdalmat...:/

2011. dec. 16. 12:10
 9/19 anonim ***** válasza:
Kérdező - akkor kérlek te is írd meg, szerencsével jártál-e!Talán én is erőt veszek magamon, bár ilyenkor azt mondom, inkább szenvedek tudatlanul, mint hogy orvos kezére adjam magam, s valami rosszat mondjon.
2011. dec. 16. 13:59
 10/19 anonim ***** válasza:

Ok, rendbem, megírom. És köszi az együttérzést!

Én most kezdtem el a céklalé kúrát, már érzek is egy kis javulást (1 hete csinálom). Mindenkinek javasolom, nagyon egészséges, gyomor problémákra kifejezetten ajánlott.

2011. dec. 16. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!