Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen ételek lúgosítanak?

Milyen ételek lúgosítanak?

Figyelt kérdés
2011. dec. 10. 12:24
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
2011. dec. 10. 12:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

A citrom.

Általában azt hiszik az emberek, hogy az épp hogy savasít, de nem. Nézz utána ha gondolod.

2011. dec. 10. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
51%
2011. dec. 10. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a linkeket.

Én is pont azon gondolkodtam a kérdés kiírásánál, hogy hogy lehet a C vitamin egészséges, ha egyszer az aszkorbinsav és ugye sok betegség oka a test elsavasodása.

2011. dec. 10. 15:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Az aszkorbinsav valóban sav,de önmagában nem tudja elsavasítani a szervezetet,annál eredményesebb gyökfogó.

"A gyomorban a savas kémhatás komoly gondokat okozhat, amely görcsöket, fájdalmakat von maga után"-a cikkből.A gyomornak savasnak kell lenni,erősen savasnak,különben nagy bajban lennénk.Ha nem lenne savas a gyomrunk,tele lennénk élősködőkkel,mert nem lenne ami elpusztítja,és a vitaminok felszívódása is nehézkes lenne.Kész vagyok az ilyen kijelentésektől.A kávé és a bor lúgosít?Nahát...az ásványvíz is csak akkor,ha nem szénsavas,bár kérdés,hogy a benne levő ásványokat fel tudja-e dolgozni a szervezet,egyesek szerint nem,s így már rögtön nem lúgosít.

2011. dec. 10. 19:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!