Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lehet 29 évesen vastagbélrákom?

Lehet 29 évesen vastagbélrákom?

Figyelt kérdés
1 hete hasmenésem volt ami 2 napig tartott és azóta fáj bal oldalt a bordám alatt a hasam. A székletem is sokkal kevesebb azóta és van hogy csak második nekifutásra ürül ki rendesen. A családban nem volt senkinek vastagbélrákja és azt olvastam hogy általában 50 év felett jelentkezik. De nagyon parázok tőle. 29/F
2011. dec. 5. 16:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne fesd az ördögöt a falra. Lehet, hogy valami emésztési problémád van, de nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. :) Vizsgáltasd ki magad, ha attól megnyugszol.

24/n

2011. dec. 5. 16:08
 2/4 anonim ***** válasza:

lehet vastagbélrákod

de szerintem, csak hipochonder vagy, akinek van egy jó kis bélfertőzése

2011. dec. 5. 16:23
 3/4 anonim ***** válasza:

A rák sajnos már nem kórhoz kötött...., de nem kell mindig a legrosszabbra gondolni.

Menj el orvoshoz, ha kéred elküld vizsgálatra.

2011. dec. 5. 16:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megijeszteni, de sajnos lehet! Nekem 28 évesen találtak vastagbél polipot (időnkénti véres széklet és alhasi görcsök miatt vizsgáltak ki, úgy találták meg). Eltávolították, elvitték szövettanra. Adenoma típusú polip volt, ami jóindulatú, de bármikor rák lehetett volna belőle. Ha nem múlnak a tünetek, menj el dokihoz! 31F
2011. dec. 5. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!