Melyek a hőérzékeny vitaminok?
Figyelt kérdés
Hány %-ban vesznek el sütés,főzés,párolás,fagyasztás során?2011. dec. 1. 12:38
1/1 anonim válasza:
GreenTea
Konkrétan a C vitaminról tudom, hogy 40C° fölött károsodik. Azt hogy milyen mértékben, nem tudom.
Ami viszont fontosabb, hogy zöldségből, gyümölcsből akkor se tudsz elegendő mennyiségű vitamint bevinni, ha nyersen eszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!