Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nagyon nagy bajom van?

Nagyon nagy bajom van?

Figyelt kérdés
A probléma az lenne hogy NAGYON régen nem volt székletem! Nem bírtam tovább és a patikában kapható beöntést alkalmaztam. Hatása nem volt csak a víz jött ki. Megpróbáltam újra és szintén semmi! Muszáj végre kiadnom magamból de NEM MEGY!!! El vagyok keseredve. Mit tegyek?
2011. nov. 25. 17:03
 1/6 anonim ***** válasza:

> Mit tegyek?

Menj orvoshoz.

2011. nov. 25. 17:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Esetleg kipróbálhatnál különböző hashajtószereket. Valamint lehet nem ártana egy gyümölcsnap beiktatása sem, mivel a gyümölcsben található rostok kedvező hatással vannak az anyagcserére.
2011. nov. 25. 17:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem irjátok a korotokat sehová sem! Igy nehéz tanácsot adni.

Rengeteg minden okozhat szorulást, egészen a banális dolgoktól a nagyon súlyos betegségig.

Hashajtó tbl.jó, én még innék hozzá szílvabefőtt levét.

2011. nov. 25. 17:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm megpróbálok mindent,csak nem értem miért nem hat a beöntés ha állítólag az mindenkinek segít ilyen helyzetben. Köszönöm a válaszokat!
2011. nov. 25. 17:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Valószínű azért nem hat a viz, mert valahol elakad. Ha nagyon kemény a széklet nem tud a víz továbbmenni, csak visszajön. Ricinusolajat is megpróbálhatnál.
2011. nov. 25. 17:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Azonnal orvos.

A széklet eleje már beszáradt, és hiába próbálod meg a hashajtót, nem fogja feloldani a kemény göböt.

A még laza székletet elkezdené kihajtani, de a kemény eleje nem valószínű, h engedné.

Én így jártam, és sürgősségi lett a vége, mert szétrepedt a végbelem, mikor végre átjött rajta a "kakigolyó", és véreztem rendesen.

A doki ellenben szakszerűen meg tudja csiánlni a beöntést, és kipucol rendesen. Én ilyen esetben már hanyagolnám a házi praktikákat, mert többet ártasz vele, mint használsz.

Ja, és eszel, meg iszol rá, mondván úgyis meghajt, még jobban halmozod a székletet (hisz kijönni nem tud), aminek nagyon nem lesz jó vége.

A végbélrepedés még hagyján, de létezik olyan is, h bélsárhányás, ami akut hasi katasztrófa és azonnali ellátást igényel.

2011. nov. 25. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!