Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Èhenhalással kapcsolatb...

Èhenhalással kapcsolatban válaszolnátok néhány kérdésre?

Figyelt kérdés

1. Evés nélkül hány napig bírja ki egy ember? Inni iszik.

2. Amikor a szervezet már nem bírja, akkor mi történik pontosan? Elájulás, esetleg azonnali halál?

3. Ha az ember felépül ebböl, akkor utána annak lehet valamilyen következménye pl. az agyra, különbözö szervekre?

Köszönöm a válaszokat!

2011. nov. 24. 15:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Néhány hétig lehet bírni. Aki a 4 órásat írta, annak üzenem hogy a 'rekordom' valami másfél hét körül volt (betegség alatt). Az első pár napban még csak nem is szédültem, utána mindig fáradt voltam, kétszer elájultam, fogytam 15 kilót, az izmaim is kezdtek leépülni.. De a szomjúság jobban megviselt, mert az éhséget nem éreztem. (Az volt a szerencsém, hogy volt a szervezetemnek annyi tartaléka, hogy ne legyen komolyabb bajom.)

Mindenki máshogy bírja étel nélkül. Az sem mindegy, hogy az illető cukorbeteg -e, a kora, a fizikai állapota, hogy mennyi munkát végez közben.

A következményeiről.. reflux, összeszűkült gyomor..

2011. nov. 24. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!