Folyásommal kapcsolatban válaszolnátok?
Figyelt kérdés
A menstruációm egy hete múlt el!Az utolsó napjaiban elkezdett naponta párszor viszketni és darabos folyásom is volt.Akkor még nagyon halvány sárga és kicsit szaga is volt!2napja úgy vettem észre ,hogy a viszketés elmúlt és a folyásom is már alig van!Ma pedig bő és barnás lé folyt ki belőlem.A színe iylen halvány barna.Nem tudom mi ez mert csak jövő hétre van időpontom a dokihoz.Most nagyon félek,hogy mi lehet ez.Kérlek ha valakinek esetleg volt iylenje,vagy tudja mi lehet ez, írjatok, mert nagyon aggódom!Köszönöm!2011. márc. 24. 16:05
1/6 anonim válasza:
Ezt mindenképpen meg kellene mutatni orvosnak.
Lehet gomba vagy valami fertőzés is.
2/6 A kérdező kommentje:
Csak jövő héten tudok elmenni a saját dokimhoz!Addig sem várhatok?Holnap olyan a rendelés ,hogy az a doki van aki épp ráér!:(A problémám könnyen gyógyítható?Sosem voltam még ott beteg és ezért parázok ennyire!Voltam nyilvános wc-n de nem ültem rá, csak fölé guggoltam!
2011. márc. 24. 16:24
3/6 anonim válasza:
Ne aggódj, nem hiszem, hogy súlyos a baj, valami kis fertőzés lehet. Egyébként lehetséges, hogy nyilvános wc-n kaptad el, mert a háziorvosom felvilágosított, hogy sajnos hiába nem ülünk rá, de a visszacsapódó víz/vizeletcseppekkel jó néhány undormányt el lehet kapni. Szerintem viszont jó lenne bármilyen nőgyógyászhoz elmenned vele, még akkor is, ha nem a te orvosod, mert jó lenne mielőbb elkezdeni a kezelést.
jobbulást!
4/6 anonim válasza:
Ha más lehetőség nincs, akkor el kell menned holnap ahhoz a másik orvoshoz.
5/6 A kérdező kommentje:
Ilyenkor is megvizsgálnak?
2011. márc. 24. 16:53
6/6 anonim válasza:
Persze, hogy megvizsgálnak, különben hogy írna fel gyógyszert az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!