Melyik kenyeret egyem?
Sziasztok!13 hetes kismami vagyok, és mióta baba van, iszonyú sok kenyeret, péksütit és tésztát eszem, ezeket pont nem szabdna....
Tegnap eldöntöttem, hogy veszek valami egészségesebb formáját a kenyérnek...hát nem tudom, hogy sikerült e...volt mindenféle, én a magos barnakenyér mellett döntötem.
Ez jó lesz???Gondolom ez is hízlal de gondolom nem olyan vészes mint a sima fehérkenyér, ugye?
és a korpáskenyér az milyen?
Melyik a jobb ebből a szempontból?a korpás vagy a barna magos kenyér?(auchanban vettem, gondolom ez sem teljesen a leg fittebb egészségesebb formája):))
Vagy tök mind1 milyen kenyeret eszek?mindd hízlal?
Szia!
Válassz teljes kiőrlésű kenyeret.De jobb ha megkérdezed a védőnődet vagy az orvosodat,hogy Ő mit tanácsol?
Boldog Pocakosodást Kívánok!
26 hetes kismami
Hello,
HA kenyér akkor csak TELJES KIŐRLÉSŰT vegyél, jól nézd meg mert a legtöbb csak színezve van, az a kenyér jó ami:
-tömör
-"nehéz"
-minél kevesebb összetevőből áll
De ajánlom, hogy ne csak kenyeret fogyasszál létezik sok más gabona is ami színt vihet az étkezésbe és egyáltalán nem hizlalóak:
-köles
-hajdina
-zabpehely
-árpa
-kukorica dara (puliszka)
-barnarizs!
Nem tudom mennyi időd van, de süthetnél is magatoknak, akár rendes sütőben is lehet.
Igaz még én sem próbáltam ki, de amikor megnézem a boltban, hogy miből sütik a kenyereket, hogy tele van mindenféle színezővel, egyéb mesterségesen előállított anyaggal, mindig megfordul a fejemben, hogy sütni kellene inkább otthon.
Ha majd otthon leszel és több időd lesz, próbáld ki szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!