Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Melyik kenyeret egyem?

Melyik kenyeret egyem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!13 hetes kismami vagyok, és mióta baba van, iszonyú sok kenyeret, péksütit és tésztát eszem, ezeket pont nem szabdna....

Tegnap eldöntöttem, hogy veszek valami egészségesebb formáját a kenyérnek...hát nem tudom, hogy sikerült e...volt mindenféle, én a magos barnakenyér mellett döntötem.

Ez jó lesz???Gondolom ez is hízlal de gondolom nem olyan vészes mint a sima fehérkenyér, ugye?

és a korpáskenyér az milyen?

Melyik a jobb ebből a szempontból?a korpás vagy a barna magos kenyér?(auchanban vettem, gondolom ez sem teljesen a leg fittebb egészségesebb formája):))

Vagy tök mind1 milyen kenyeret eszek?mindd hízlal?

2009. máj. 12. 07:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én korpakenyeret vettem, itthon láttam meg a kis cetlin, hogy búzalisztből készült. Szerintem mindegy melyiket eszed, csak a fehéret ne, mert nagyon sok benne a szénhidrát. Én legjobban a 7 magvas kenyeret szeretem, íze is finom, meg tele van különféle magokkal ami nagyon egészséges.
2009. máj. 12. 08:01
 2/5 anonim válasza:

Szia!

Válassz teljes kiőrlésű kenyeret.De jobb ha megkérdezed a védőnődet vagy az orvosodat,hogy Ő mit tanácsol?

Boldog Pocakosodást Kívánok!

26 hetes kismami

2009. máj. 12. 09:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Ha nagyon akarsz kenyeret enni, akkor a teljes kioprlesut vegyed.. en szemely szerint mar 2 eve nem eszek kenyeret csak nagyon ritkan, helyette inkabb a rizset reszesitem elonyben, ami sokkal egeszsegesebb, mint barmilyen kenyer.
2009. máj. 12. 18:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Hello,

HA kenyér akkor csak TELJES KIŐRLÉSŰT vegyél, jól nézd meg mert a legtöbb csak színezve van, az a kenyér jó ami:

-tömör

-"nehéz"

-minél kevesebb összetevőből áll

De ajánlom, hogy ne csak kenyeret fogyasszál létezik sok más gabona is ami színt vihet az étkezésbe és egyáltalán nem hizlalóak:

-köles

-hajdina

-zabpehely

-árpa

-kukorica dara (puliszka)

-barnarizs!

2009. máj. 13. 07:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyi időd van, de süthetnél is magatoknak, akár rendes sütőben is lehet.

Igaz még én sem próbáltam ki, de amikor megnézem a boltban, hogy miből sütik a kenyereket, hogy tele van mindenféle színezővel, egyéb mesterségesen előállított anyaggal, mindig megfordul a fejemben, hogy sütni kellene inkább otthon.

Ha majd otthon leszel és több időd lesz, próbáld ki szerintem.

2009. máj. 13. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!