Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Észre fogja venni?

Észre fogja venni?

Figyelt kérdés
Sziasztok 18 éves lány vagyok és egy nagyon kellemetlen problémám lenne! Egy hete nem voltam nagy wc-n a párommal e miatt nem akartam lefeküdni de ma szeretnék már ( ő erről nem tud hogy mi a bajom) Észre fogja venni?
2011. nov. 19. 19:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Sűrűn előfordul, hogy egy hétig semmi? Ha igen, akkor az nem túl jó, valamit tenni kéne. Ha eddig nem akartál lefeküdni, akkor most miért teszed meg? Hisz nem változott semmi. Nem hiszem, hogy bármit is észrevenne, inkább neked lenne kellemetlen. Biztos fáj már, feszül stb.?!
2011. nov. 19. 19:32
 2/7 A kérdező kommentje:
igen feszül is meg kemény a hasam néhány helyen! De azért mert együtt lakunk minden este együtt alszunk és nem érti hogy miért nincsen szeretkezés már 1 hete. Nem akarom elmondani neki ezt!
2011. nov. 19. 19:37
 3/7 A kérdező kommentje:
Bár tegnap már kérdezte hogy mi van velem mert nagyobb lett a hasam. elég ciki volt
2011. nov. 19. 19:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Értem én a problémád meg azt is, hogy cikinek érzed elmondani, de csak az lenne a megoldás. Neked sem lenne jó, meg talán ő is megérezni, hogy valami nincs rendben, és még félre értené. Mondd el, hogy mi a helyzet! Ha nem érzed "alkalmasnak" magad a dologra, akkor ne tedd! Amúgy meg orvosnak sem ártana elmondani, mert nem túl egészséges.
2011. nov. 19. 19:41
 5/7 A kérdező kommentje:

Gyakran van szorulásom mert nagyon lassú az anyagcserém. A doki csak hashajtót írt fel de nem fogom szedni minden nap.

Csak ez most kicsit több mint pár nap. Nem szeretném elmondani neki mert ez olyan ciki de lehet hogy jobb lenne elmondani akkor nem érti félre! Köszönöm a tanácsot

2011. nov. 19. 19:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Vegyél szűztea kapszulát és minden este vegyél be egyet. Meglásd azzal fogod kezdeni a napot, hogy rendesen kipakolsz. Méregteleníti a szervezetet és nem hashajtó, de a bélflórákat rendben tartja.
2011. nov. 19. 20:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. nov. 19. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!