13 éves fiu vagyok 168 centi 50 kg hizni szeretnék de az edzést nem szeretném abbahagyni?
Figyelt kérdés
mit tegyek?2009. máj. 8. 23:16
2/8 anonim válasza:
Nem igaz, a te idealus testsulyod 60-65 kg kozott van
3/8 anonim válasza:
ne viccelj már, hogy egy 13 éves fiúnak 65kg-nak kell lennie!!!!!! fejlődésben vagy, légy türelmes
4/8 anonim válasza:
Ha szeretnéd a súlyod növelni, elsősorban sokat kell mozognod. Ez első pillanatban meglepő lehet, de csak így előzheted meg, hogy a testtömeg-növekedés zsírpárnák formájában valósuljon meg. Táplálkozz egészségesen, de nem kell a kalóriákra ügyelned, ha mellette megfelelő gyakorisággal mozogsz. Ilyen fiatal korban érdemes sokat kerékpározni, valamilyen könnyebb testépítő tevékenységbe kezdeni.
5/8 anonim válasza:
1. vagyok...
Én a testtömeg indexből számoltam ki neki hogy normál a testsúlya.
Mivel odaírta hogy sportol,gondoltam azt nem kell külön odaírnom. Aki innentől lepontozott annak gratulálok.
6/8 anonim válasza:
erről van szó kedves előttem válaszoló :)
8/8 anonim válasza:
Ne akarj hízni... Még fejlődésben vagy, jön az magától is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!