175cm magasan jó az 50-55kiló? Másfél éves lányom van aki szopizik még.
Figyelt kérdés
Soha nem voltam husis,mindig ilyen gizda voltam.Szülés elött is 51voltam..2011. nov. 4. 17:58
1/6 anonim válasza:
Szerintem kevés,de ha te jól érzed magad akkor ok.
2/6 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan felszehetsz még legalább 5 kilót.Bár qttól függ minek akarsz látszani és kinek akarsz tetszeni.
3/6 A kérdező kommentje:
Szivesen hiznék én 10kilót is:) Csak nem megy:( Egyébként a páromnak tetszek igy.
2011. nov. 4. 20:17
4/6 anonim válasza:
Kevés, 175 cm-hez kb. 62-63 kg a minimális testsúly. A kislányodat pedig nagyon ideje volna elválasztani, mert megzavarod a személyiségfejlődését. (Nagy az esélye annak, hogy fixálódik az orális szakaszban). De ez a te dolgod és a te felelősséged.
5/6 anonim válasza:
Szerintem ne erőltesd a hízást. Ha jól érzed magad, többet árthatsz vele mint hasznod lesz belőle. A szervezeted majd beállítja magát.
6/6 anonim válasza:
De jó neked, hogy ilyen vékony vagy!
Hidd el, ez sokkal jobb mint állandóan az elhízástól rettegni...inkább legyél gebe, mint dagi vagy duci, inkább adj magadra, legyél csinos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!