Felfázásra jó kezelési módok? Már nagyon fáj! Akármit nem szedhetek rá, mert 2 hónapos a babám és szopizik!
Egy kávéskanálnyi szódabikarbóna egy kevés vízben.
Lúgosítja a szervezetet, egyben a vizeletet is, megöli a bacikat.
Megiszod, rossz íze van, de hamar segít.
szoptatod a gyereket, szerinted a te betegséged, nem hat rá??? egy fél órás vizsgálatra még a gyerekkel is elmehetsz
a szódabikarbóna meg egy ökörség, antibiotikumra van szükséged, a doki ír olyat, amit szedhetsz....
ja és igyál sokat
A szódabikarbóna nem marhaság.
Felírtak nekem mindenféle antibiotikumot, elmúlt, visszajött, a végén már vért pisiltem. Nagyim mondta, h ez jó, régi, jól bevált, népi gyógymód, nekem segített.
Ártani semmiképp nem árt...
Igen, az ivás tényleg jó. Persze, ha fáj pisilés közben, akkor kellemetlen, hogy gyakran kell menni, de ezáltal tényleg gyorsabban távoznak a bacik belőled. Ha pedig amúgy fájdalmat érzel a hasadban, és van otthon zuhanyrózsa, esetleg megteheted, hogy néha, néhány percre beszállsz a kádba, és jó meleg vizet engedsz a hasadra. Vagy ha van otthon valami melegítős párna, azt is tudsz tenni a hasadra. A meleg enyhíti a fájdalmat. (ez menstruációkor is be szokott válni.)
Én kb. 2 hete voltam felfázva, bár olyan súlyos tüneteim szerencsére nem voltak. Ezt a kettőt csináltam, és pár nap alatt elmúlt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!