Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Én 150-51 cm vagyok és 36 kg?...

Én 150-51 cm vagyok és 36 kg? ez jó?

Figyelt kérdés
Én most nyáron fogytam 18 kg mert nagyon bántott hogy egy iskolai vizsgálaton azt írták nekem hogy semmi bajom csak túlsúly miatt diéta javasolt!
2011. nov. 2. 11:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
azt is jó lenne tudni, hogy hány éves vagy és fiú vagy lány, mert nem mindegy a súly tekintetében
2011. nov. 2. 11:13
 2/11 anonim ***** válasza:

A 36 kg semmiképpen nem normális, a 150-151 cm-hez ez betegesen sovány! Nem tudom, milyen hülyeség volt 54 kilóra diétát írni, de ne foglalkozz vele, és sürgősen hagyd abba a fogyózást!

Ráadásul feltételezem, hogy még nagyon fiatal vagy, így ez még rosszabb, mivel növésben vagy még!

2011. nov. 2. 11:17
 3/11 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Bár kortól függetlenül ez nagyon kevés.
2011. nov. 2. 11:20
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem jó!Nagyon kevés. Hizz picit..sokat
2011. nov. 2. 13:12
 5/11 anonim válasza:
Én megmmondom neked 12éves vagyok és 30KG :S 140CM
2011. nov. 2. 14:02
 6/11 A kérdező kommentje:
11-éves vagyok és lány. aszt hiszem 18 kg ot fogytam de nem nagyon értek valamit!!!! A mi mérlegünk(nem mutatós)(digi) az állandóan 36.1 és 35.5 öt mutat de amikor osztálytársaméknál vok akkor meg 37.00(nekik mutatós a mérlegük) Most melyiknek higgyek???
2011. nov. 3. 16:20
 7/11 anonim ***** válasza:
Legalább 40-45kilónak kéne lenned. Ne foglalkozz azzal h a mérleg 36-vagy 37et mutat. De tényleg hiznod kéne egy kicsit. [link] Nézd meg!
2011. nov. 3. 20:41
 8/11 A kérdező kommentje:
De nagyon félek az ennivalótól mert én nagyon dundi voltam most hogy sikerült fogynom nem akarok vissza hízni szeretnék csinos lenni de azt mondják ez már nem csinos de én félek attól hogy többet fog mutatni a mérleg egy nap töbször is megmérekezek.Huhh most hogy ezt vissza olvasom tök ciki vagyok de nem tudom ez bennem van :((
2011. nov. 3. 21:16
 9/11 A kérdező kommentje:
Főleg az ebédtől!!
2011. nov. 3. 21:16
 10/11 anonim ***** válasza:

ne hallgass arra a baromra aki ezt írta

sovány vagy 45-50 kilo között bőven jól vagy

egyél később megbánod most fejlődsz tessék normálisan enni nem fogsz nőni, nem fog fejlődni a melled később nagyobb problémád lesz belőle

az ebéd fontos kérd meg anyukádat hogy csináljon minél több zöldségekből leveseket abből szépen eszel egy tányérral, nem hízlal, utána csináljon valamilyen zöldségesételt pl egy rakottkarfiol, lecső, főzelék, hozzá hús, hal, tojás, pörkölt, gombapörkölt feltétnek, csináljátok sütőben, párolva, ez egészséges és nem fogsz tőle hízni

tésztákba is a husos-zöldségszószos jó választás, de krumplis, káposztás szintén, mákosguba, túrógombóc, tejberizs nasinak vag egy nagyobb leves mögé kitünő választás ebből is egyél, vacsorára megitn szendvcsi, ami maradt az ebdéről, tejtermékek, sajt, hús, tojás, zöldség, gyümölcs-banán, de a lényeg hogy egyél kiscsillag mert nem fogsz fejldőni!

2011. nov. 5. 09:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!