Lisztérzékenység befolyásolja a terhességet? Van valami, amire külön oda kell figyelni?
Szia!
100%-ra nem állitom,hogy nem befolyásolja.Feltétlen keress fel egy gasztroenterológust,akár maszek alapon is,hogy tudjon segiteni!Sok boldogságot!
Köszönöm a választ! Két hete voltam gasztroenterológusnál. Volt gyomortükrözés, és az alapján mondták, hogy lehet, hogy lisztérzékeny vagyok. Aztán a héten csináltak egy tesztet, negatív lett. Még meg kell várnom a szövettant is. Remélem ott sem lesz semmi komoly.
De egyébként már utána jártam. A lisztérzékenység egyébként meddőséghez, spontán vetéléshez vezethet.
Szia!
A cukorbetegségre is ezt mondták,aztán mégis terhes lettem 39évesen és egészséges kisbabám született.Ne add fel.Szedjél Vita caps méhpempő kapszulát,az erősiti a szervezetet,tisztitó hatású és meddőség kezelésére is alkalmas.Ha terhes maradsz,akkor is lehet szedni,nem befolyásol semmit!Sok sikert és remélem jók lesznek az eredményeid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!