Van aki egy nap csak 3x eszik? Hogy bírja ki?
A kisbabák esznek 3 óránként :))
De semmi gond ezzel, azt mondják egészségesebb is többször enni kevesebbet. Mondjuk én is háromszor eszek egy nap (ha minden jól megy), de néha nasizok is.
"Valószínűleg neked gyors az anyagcseréd. Nekem például lassú, egy laktató ebéd után van, hogy már aznap egyáltalán nem vagyok éhes."
Az hogy az agyad azt mondja hogy nem vagy éhes mert majd kipukkadsz, az nem attól függ hogy gyors -e az anyagcseréd vagy sem. Képzelj el egy evésmérőt vagy ételmérőt ami maximumon van amikor te már jóllaktál. Viszont ha egy desszertet meglátsz akkor ez az evésmérő hirtelen vissza megy egy kicsit hogy azért azt a kis finomságot még megtudjad enni. De rá 1 órára is hamar visszább megy. Lehet gyors vagy lassú az anyagcseréd. Szerintem!!!
08:20 bocsi, de ez elég nagy tévedés. Ha lassú az anyagcseréd az azt jelenti, hogy nem az agyad mondja azt, hogy jóllaktál, hanem a kaja effektíve benn ül a gyomrodban sokáig. Ilyen esetben hiába kívánja az agyam a sütit, nem bírom megenni, ha beleharapok, akár egy harapástól is rosszul leszek. Akár órák múlva is.
Közben meg vannak olyanok, akiknél pár óra múlva már simán meg van emésztve az étel, ők akkor már tudnak enni. Valószínű te is ilyen vagy, de az még nem jelenti azt, hogy mindenki más is ilyen.
Igen, eszek jó sokat naponta és csak jövőhéten megyek el WC-re. Ez is milyen durva mi? :)
Ja és ráadásul tudok enni akármikor! :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!