Miért fogytam le? (kérdésed. )
Figyelt kérdés
Egy éve odafigyelek a táplálkozásomra, már amennyire pénztárcám engedi. De ennek nem láttam eddig eredményét. A barátommal szakítottam és az azt követő 4 napban szinte semmit nem ettem. A héten mértem magam és 6 kilót fogytam, igaz előtte csak nagyon ritkán. Arra lennék kíváncsi, hogy amiatt fogytam, mert pár napig nem ettem vagy a kitartás most hozta meg gyümölcsét?2011. okt. 6. 21:06
11/13 anonim válasza:
Ja és még annyit: sztem idő kell ahhoz, hogy megszokjuk új önmagunkat.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2011. okt. 7. 17:20
13/13 anonim válasza:
15:59-es: komolyan mondod, hogy csak a mérlegen tűnik fel neked a változás? én is 160 cm vagyok és 63 kg-val már hörcsögfejem volt. Aztán lejöttem 56-56-ra, simán jobban éreztem magam. Most újra 58 körül vagyok, de még így is sokkal jobb a helyzet, mint 63 kg-val... Szóval valahogy dolgozd fel magadban :) Már csini vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!