Mitől fogytam le? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Kb egy év alatt leadtam 10 kilót apránként, de fogalmam sincs mitől. SEMMIT sem változtattam, sőt az utolsó két hónapban kicsit rákaptam a chips-re, meg visszaszoktam a kólára (függő voltam egy ideig). Még a futást is abbahagytam, mivel hiába futottam sokat nem sikerült fogyjak. Erre feladom a fogyókúrát és elkezdek fogyni... Lehet lelki oka? Mert volt egy nagy szakításom az elején és utána kezdtem apadni. 20/L2011. aug. 1. 11:34
1/6 anonim válasza:
Lehet lelki oka, DE én nem szeretem ráfogni erre-arra. Kell legalább egy vérkép, hogy minden rendben van-e, és ha igen, akkor ráfoghatod a szakításra.
2/6 anonim válasza:
szakítás miatt simán. én szakításom után lettem nádszálvékony.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem rég voltam vérvételen, mert dokit váltottam és teljes ellenőrzést végzett rajtam, és semmi bajom elméletileg :)
2011. aug. 1. 12:04
4/6 anonim válasza:
Az egyik barátnőm 63 kg-ról fogyott 52-re a szakítása után, viszont ez azért nagyon komoly, én kivizsgáltatnám magam a helyedben biztonság kedvéért. :(
5/6 anonim válasza:
Magátol senki sem fogy le!Vagy lehet pajzsmirigy(nagy fogyas,vagy nagy hizas)esetleg szakitas,de szakitas kozben sem foghato a lelkedre,hanem nem figyelsz magadra annyira,es egyszeruen nem veszed eszre,hogy nem eszel..
6/6 A kérdező kommentje:
Hát régen szakítottam (1 éve) és akkor nem ettem vagy 3 napig akkor lement vagy 4 kiló, de utána azt hittem visszajön. Szép fokozatosan viszont még lejött 6 kiló 1 év alatt :/ nem zavar, mert volt miből, csak nem értem.
2011. aug. 1. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!