Kábítószer függő voltam és 20 kg-ot fogytam de már tiszta vagyok. Hogyan szedhetném vissza a súlyom?
Igaz,hogy nem a kérdésre válaszolok,de nem hagy a kiváncsiság:milyen szerrel éltél?Mennyi ideig?Lőtted/szívtad/sárkányeregetted? Bocs de majd meghalok a kiváncsiságba...Hogy álltál le?Orvosi segítséggel?Kisértés még van,hogy újra csináld?Hogy állsz ellent amikor jön a kisértés?
Súlyvisszaszedés...esetleg a sport valamely formáját csinálni kéne,ami neked tetszik,olyat.Formál is,izmosít(ha olyat csinálsz),és jobb hangulatot csinál.
Most hirtelen csak ennyit tudok írni erről...Anett
Jézusom..Első válaszoló vagyok,hát elismerésem,és attól függetlenül,hogy én semmit sem tudok a drogokról,csodállak,hogy egyáltalán meg tudtad tenni ezt a lépést,hogy ráhagyod.....nagy akaraterőre vall!Ha ezt meg tudtad tenni,akkor minden bizonnyal tovább is tudsz lépni,és ki tudsz ebből 'nőni'.
Amiket felsoroltál,hogy GBL,meg JWH(hú nem is biztos hogy jól emlékszem mit írtál),ezek mit jelentenek,meg a krokó(vagy kroki,broki?)...nagyon hülyének érzem magamat,segíts,mik ezek??Én ott tartok,hogy a multkor valaki mondta nekem,hogy a kóla az kokaint jelent,ezen is eltátottam a számat.Idegen világ ez nekem,ezért vagyok ilyen hülye tudatlan.De mindig lehet tőletek tanulni valami újat,segíts:-)Legalább a jelentésükben! És mi az a dizájner cucc?Valami divatos anyag,amit most mindenki nyomat?Akárhogy is,le a kalappal előtted hogy ebből ki tudtál mászni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!