Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Kábítószer függő voltam és 20...

Hope44 kérdése:

Kábítószer függő voltam és 20 kg-ot fogytam de már tiszta vagyok. Hogyan szedhetném vissza a súlyom?

Figyelt kérdés
(az evés magában nem segít)
2011. szept. 21. 16:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Igaz,hogy nem a kérdésre válaszolok,de nem hagy a kiváncsiság:milyen szerrel éltél?Mennyi ideig?Lőtted/szívtad/sárkányeregetted? Bocs de majd meghalok a kiváncsiságba...Hogy álltál le?Orvosi segítséggel?Kisértés még van,hogy újra csináld?Hogy állsz ellent amikor jön a kisértés?

Súlyvisszaszedés...esetleg a sport valamely formáját csinálni kéne,ami neked tetszik,olyat.Formál is,izmosít(ha olyat csinálsz),és jobb hangulatot csinál.

Most hirtelen csak ennyit tudok írni erről...Anett

2011. szept. 21. 16:06
 2/12 A kérdező kommentje:
Kroki, morfium, rivotril, amfetamin, lsd, mescalin, hasis, thc, jwh, glb, tisztiószerek és még a franc se tudja mik a legnagyobb gondot dizájner cuccok jelentették mert az izmot és a zsirt egyaránt lassan megették. igazábol bármi jöhetett ami elvitt utazni. a legveszélyesebb az volt amikor 10 mg rivot szetem alkohollal jwh val krokival meg morfiummal eccerre akkor képes volt egy hét amnéziát okozni a cucc és ezt olyan mértékben sorozatba csináltam olyan nagy baj volt hogy nem emlékszek 5-6 hónapra. Szurni sose szurtam mert amit szurni lehet azt szívni is én igy voltam vele. Próbálkoztam elvonóval de megmondták hogy oan szinten sulyos már ez nekem hogy vagy alkoholista legyek vagy gyógyszerfüggő és talán akkor kihúzom tovább. :S Nagyon fájdalmasak az elvonási tünetek ienkor be kell zárkózni vhova és kitombolni magunkat csak oan hely legyen ahol nem teszel kárt magadba. Van kisérts mai napig és használok is néha egy kevés vmit de nagyon minimálisat. havi 1 szer de csak óvatosan és keveset. leszokni igazábol csak ugy lehethogy kell egy cél ami érdekében azt mondod hogy igen ezért megérné letenni. Én mindig egyedül voltam magányos voltam aztán jött a narkó végül most azért álltam le mert szeretnék végre egy társra lelni aki miadt megéri tisztán élni a napokat nekem ez a célom. ezért szoktam le. (19 éves vagyok)
2011. szept. 21. 16:29
 3/12 A kérdező kommentje:
Az elvonó nekem nem segitett ezért otthagytam.
2011. szept. 21. 16:31
 4/12 anonim ***** válasza:
hú öcsém ,vagy hugom nem semmi vagy de minden elismerésem ,hogy magadtól abba tudtad hagyni , amit írtál arra csak a sport a meg oldás mert az evés csak a zsírt építi! tudod elég nehéz segíteni mert nem sok a tapasztalat ilyen ügyben de már 19 évesen sikerült padlóra tenni az életed nem semmi de benned legalább volt annyi ön kritika ,hogy rá ébredtél ,hogy ez nem jó így minden elismerésem kivánom a sikeres felépülést!
2011. szept. 21. 16:58
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2011. szept. 21. 17:37
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem szeretnék kételkedni, de amiket felsoroltál, annak a negyedéről sem lehet egyedül lejönni. Ha neked sikerült, csak gratulálni tudok. A súlyod lassanként vissza fog jönni magától is, szerintem.
2011. szept. 21. 19:23
 7/12 A kérdező kommentje:
Lassan csak lassan a durvábbakat kevertem gyógyszerrel utánna csak gyógyszer de nagyadagban aztán a gyógyszer lett a gáz aztán azt kellett letenni. Ez se volt jobb de azt mondták nem olyan "káros". Persze Nem egyik napról a másikra lehet letenni mert te elhatároztad, ebbe igazad van.Ha valaki ezt mondaná én is kételkednék. Ez egy hoszú folyamat és minden segitséget amit hasznosnak látsz amit felajánlanak fel kell használni. Volt hogy szó szerint kínomba lefejeltem a falat csak úgy. "párszor"
2011. szept. 21. 21:24
 8/12 anonim ***** válasza:

Jézusom..Első válaszoló vagyok,hát elismerésem,és attól függetlenül,hogy én semmit sem tudok a drogokról,csodállak,hogy egyáltalán meg tudtad tenni ezt a lépést,hogy ráhagyod.....nagy akaraterőre vall!Ha ezt meg tudtad tenni,akkor minden bizonnyal tovább is tudsz lépni,és ki tudsz ebből 'nőni'.

Amiket felsoroltál,hogy GBL,meg JWH(hú nem is biztos hogy jól emlékszem mit írtál),ezek mit jelentenek,meg a krokó(vagy kroki,broki?)...nagyon hülyének érzem magamat,segíts,mik ezek??Én ott tartok,hogy a multkor valaki mondta nekem,hogy a kóla az kokaint jelent,ezen is eltátottam a számat.Idegen világ ez nekem,ezért vagyok ilyen hülye tudatlan.De mindig lehet tőletek tanulni valami újat,segíts:-)Legalább a jelentésükben! És mi az a dizájner cucc?Valami divatos anyag,amit most mindenki nyomat?Akárhogy is,le a kalappal előtted hogy ebből ki tudtál mászni!

2011. szept. 22. 08:25
 9/12 A kérdező kommentje:
A dizájner drogok a legálisan kapható drogokat jelentik amiket nemsokára betiltanak de persze lesz más JWh az egy molekula első 3 betü jele amit szám "fajta" jelzést jelent ezen a kategórián belül ez kicsit bonyolult leirni de am nem az.Ha ezeket a dizájnereket példának veszem ezt sem ugy árulják hogy drog meg vegyed szivjad. ezeket általába növényi tápsó meg szoba illatositóknt árulják de mindenki tudja mire használják sima boltba meg se kapod. nincs is olyan hülye aki egy csipet szobaillatositóért 2000-3000 ft ot ad vagy egy körömnyi növényi tápsóért 8000 ft ot. a nevekkel meg ne törődj mert mindig változnak ez társaság meg környezet változtatja pl: mi az m12 (tápsó, designer drogot) tengeralattjárónak hívtuk mert kapszulába szereztük ezt a port de ez csak egy példa. Van amelyik becenév jobban elterjedt mint a másik de tökmindegy h hogy hívod a narkó az akkor is narkó.
2011. szept. 22. 16:21
 10/12 anonim ***** válasza:
Igyál Nutridrinket. Ezt isszák a rákos betegek, akiknek hízniuk kell, csupa fehérje, vitamin és energia. Igyál meg kettőt naponta és hamar visszaszeded a súlyod.
2011. szept. 23. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!