Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan fogyhatok, gyorsabban...

Hogyan fogyhatok, gyorsabban de nem szeretnék csak a hasamból!?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok lány nem vagyok megelégedve a hasammal és ezért apukám is szokott piszkálni mert nagy a hasam, am annyira nem nagy csak szerinte... =( és ez non rosszul esik nekem h ilyet nmond de, én be akarom neki bizonyítani h igen is én nem leszek-vagyok dagi!
2009. ápr. 24. 20:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
ha nincs meg benned az elhatározás, hanem más miatt akarsz fogyni, az elég keserves lesz.. egyébként iktasd ki az étrendedből a lisztet és cukrot tartalmazó ételeket (péksütik, kenyerek, mindenféle cukros üditő, szörp, sütik,...)
2009. ápr. 24. 21:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez furcsa lesz mert anyukám meg apukám meg nagyszüleim is pékek! Éshát nemtudom h ez hogy lesz de majd próbálkozok! Am köszi a segítséget! =)
2009. ápr. 24. 21:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A torna sem mellékes! Napi néhány (jónéhány :) ) felüléssel sokat tehetsz a pocakod formájáért!

Vagy hullahoppozás, törzsemelés, de az nem csak azt a tájékot formázza! Érdemes rászánni napi 20 percet!

2009. ápr. 24. 21:35
 4/4 anonim ***** válasza:

nah ha az egész család pék, akkor biztos van olyan recept amivel finom és egészséges kajákat tudnak neked sütni.

(rozsos-magos kenyér, kifli stb... ) ezektől fogyni is fogsz valószínűleg...

2009. ápr. 26. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!