Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez így jó lessz? ( ak kérdés...

Ez így jó lessz? ( ak kérdés rövid, bla bla)

Figyelt kérdés

shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=754#

ezt az étrendkiegészítőt (fehérjepor) jó nekem? 30kiló vagyok 12éves és hízni és erősödni akarok. Ha jó akkor menyit kell belőle vennem be? Mennyi ideig tart ki? Vagy ajánlassz jobbat?

2011. szept. 8. 16:26
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
alacsony vagyok 153cm
2011. szept. 8. 17:04
 12/15 A kérdező kommentje:
7.es
2011. szept. 8. 17:05
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Jó oké,értem,akkor inkább egyél NAGYON sokat...pl: a csirke,meg rizs ilyenek tömegnöveléshez jók és egyél zsíros kajákat reggelire fornettitr valami kakaóscsigát és napközben meg nassolj sokat,ha nem tudsz nem kell egyszerre sokat enni lehet kicsi adagokat is enni,de sűrün az is hízlal,tömegnövelőt ugye meg nem adnak ki neked,ha ez sem segít akkor nem tudodm(egyébként zárójelben megjegyzem,hogy hallottam valahol hogy a hízni vágyóknak pár napig koplalni(lehet/kell??!) mert ha koplalsz a szervezeted elkezd raktározni és utánna amit megeszel az jobban lerakódik)bár ez nem valami egészséges.....első(k) voltam még mindig :D
2011. szept. 8. 17:06
 14/15 anonim ***** válasza:
Mondjuk az annyira nem NAGYON vékony...de te tudod!
2011. szept. 8. 17:07
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

12 éves vagy?! Inkább sportolj, bakker... ne csak súlyzózz, hanem az egész testedet mozgasd át. Van még jó pár éved, mire igazi férfivá érsz... ne légy türelmetlen!

És mondjuk olvasd el a Fegyencedzést! Hátha átértékeled a dolgokat tőle. :)

2011. szept. 8. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!