A csipsz miért egészségtelen amikor krumpliból vagyis egy zöldségből készül?
Figyelt kérdés
Csipsz egy krumpli nevű zöldségből készül, a zöldségek pedig egészségesek, akkor miért mondják azt, hogy a csipsz egészségtelen?2011. szept. 5. 10:14
11/19 anonim válasza:
10:41 vagyok! ezen kívül semmi más nincs benne...
12/19 anonim válasza:
@ ma 10:39
Most állandóan azzal ijesztgetik az embereket, hogy ez meg az rákkeltő! Szerintem a fele sem igaz!
13/19 anonim válasza:
Ha a chips-adó miatt kérdezed, annak csak a neve ez.Nagyon sok termékre vonatkozik nem csak a chipsre. A németek pl.hamburgeradónak hívják.
14/19 anonim válasza:
Véleményem szerint a chipses zacskók 90%-ban levegőt tartalmaznak, az pedig nem kifejezetten káros az egészségre.A maréknyi chips, ami a levegőn kívül a zacskóban található, ilyen mennyiségben nem tehet nagy kárt az egészségedben.
15/19 anonim válasza:
ha már itt tartunk én a hamburgert se értem hogy miért egészségtelen..paradicsom saláta hagyma?hmm?:D
16/19 anonim válasza:
A chipset nem krumpliból csinálják hanem krumpli porból.Ami
mlg életében nem látott krumplit:)
17/19 anonim válasza:
Mert csomó ízfokozót, tartósítószert tartalmaz.
18/19 anonim válasza:
a krumplit nem tekinti senki valodi zoldsegnek rajtad kivul, te fogyatekos szerencsetlen
19/19 anonim válasza:
Amúgy a krumpli önmagában egészséges, szinte az összes vitamint tartalmazza. Viszont egyben magas a szénhidrát-tartalma és a chips-hez még ebbe forgatnak még többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!