6 éves gyermekem hányás után mikor ihat egy kicsit? Enni mikor lehet pl. ropit?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 16. 15:44
1/5 anonim válasza:
Szia!Inni folyamatosan kell,akár kortyonként is a kiszáradás elkerülése végett.Enni akkor javasolt,amikor már a hányásinger elmúlik.Fokozatosan,egy kis ropi,keksz.3.nap főtt krumpli.Fokozatosan kell visszavezetni az ételeket.Gyógyulást kivánok!
2/5 anonim válasza:
A teába ilyenkor ajánlatos egy csipet szódabikarbónát tenni, hogy megkösse a gyomorsavat, vagyis ne hányya ki rögtön.
3/5 anonim válasza:
Én is azt mondom, h inni kell lassan kortyonként a kiszáradás megelőzése végett. Ne adj savas innivalót, inkább egy kis enyhén édes teát, ami biztosít némi energiát is amíg nem tud normálisabban enni.Én hányás után egy-két órával, ha már nem érzek olyan erős ingert, el szoktam eszegetni pár kocka főtt krumplit, vajas pirítóst vagy esetleg egy kis húslevest. Fő a fokozatosság!!
4/5 anonim válasza:
szerintem normális kaját adj neki ne ropit, mert az baromi egészségtelen! főleg hogy még a hasmenést is fokozza... feldolgozatlan kajátkat érdemes..
5/5 A kérdező kommentje:
Te most ciccelsz?Nem az érdekel mit ne adjak.A hányáskor ripi azért kell,hogy többet igyon mert sós.Dokit ne cáfold meg!30 perc vagy ora:ere voltam kiváncsi.De 30 perc.Nem volt hasmenés,de a hasmenésre is sokat kell inni.Virusos torok fertözés volt.de köszi ma már ment oviba.A babák viszont 3 ora,amig nem ihat és ök édeset kell igyanak 1-1 kiskanállal,meg sosoldatot irt fel a doki,ha nem szünne a hányás.Ö is jol van,2-3 napos betegség volt.
2009. ápr. 21. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!