1 éves baba már ihat tehén tejet vagy kakaót?
Igaz,hogy nem vagyok anyuka és csak 18 éves vagyok,de a rendes igazi,házi tehéntej egyáltalán nem egészséges főleg nem egy 1 éves gyereknek! Hiába van felforralva,tele van baktériumokkal és zsirral,én nem adnék neki a helyedben.
Én kb 3 hete kostoltam meg éppenhogy pár kortyot,allergisá lettem minden tejtermékre,kiütéseim vannak orvoshoz járok a tehéntej miatt!!!!!!
felesben hígítva ajánlják a tehén tejet. aztán idővel lehet egyre több a tej, kevesebb a víz.
kakaót nem érdemes még adni.
Kipróbálhatod (bár én tejbegrízt és tejberizst csak 1 éves kor után vezettem be....)
Épp most volt egy kérdés ezzel kapcsolatban, és ott is írták, hogy a gyereknek még 19 hónaposan is hasmenése van a tejtől.
Próbáld ki, és meglátod, hogy lesz tőle baja, vagy sem, bírja a gyomra vagy nem.
ez a ma reggeli kérdésem volt...mi így jártunk most,egyenlőre nem adok neki megint
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Köszönöm, a tejbegrízt meg a rizst már régóta eszi. Igazából mindent eszik amit mi is. Pörkölttől a szalonnáig. Csak a sima tejtől féltem kicsit de szerintem azt is kipróbálom, aztán meglátjuk mi lesz.
Még egyszer köszönöm!
Ha a tejberizstől meg a gríztől nincs baja,akkor a tejtől sem lesz.
Ha ez megnyugtat,én nem mai gyerek vagyok,de 2 éves koromig nem is kaptam tehéntejet,mégis érzékeny vagyok rá.Inkább alkati dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!