Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha hízni szeretnék, mellette...

Ha hízni szeretnék, mellette célravezető az testedzés?

Figyelt kérdés

Szeretnék felszedni néhány kilót, régóta küzdök ezzel, mert egyszerűen bármit eszem, nem rakódik rám 1 dkg sem. (aminek valószínűleg a gyors anyagcserém is az oka). Ha naponta 4-5x eszem, mellette heti 2-3x edzem a testem, aerobicozok, nem fogom leadni azt az 1-2 kg-t amit majd nagy nehezen felszedek magamra? (mert sokan azt mondják, hogy ez így nem vezet célhoz. Ha hízni akarok, ne "mozogjam le" a már felszedett kilókat, mert eredménytelen lesz az egész)

19/L

2011. aug. 22. 13:17
 1/1 anonim ***** válasza:

Mozogj, mert segít, és nem zsírt pakolsz. De ne sokat, és inkább erősítős edzéseket (fekvő, guggolás, kitörés, tolódzkodás, ilyesmik), mint ugrabugrát. :)

Nekem a vívás tök sokat segített anno, szép hasam és izmos lábam volt. De azt is csak heti 1x2 órában műveltem.

2011. aug. 22. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!