Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A fasírtpor az egészséges,...

A fasírtpor az egészséges, vagy nem?

Figyelt kérdés
2011. aug. 20. 21:37
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Áruld már el, MI lehetne egy fasirtPORban egészséges? A fasirt HÚSBÓL készül, nem porból. Ettöl kezdve nem lehet semmiképpen sem egészséges.
2011. aug. 20. 21:40
 2/10 A kérdező kommentje:

Áruld már el miért kell rögtön így támadóan írni?

Kérdeztem valamit, ebből már az következik, hogy én is megkérdőjelezem.

2011. aug. 20. 21:41
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen, a fasírtpor egészséges. Ha beteg lenne, köhögne.
2011. aug. 20. 21:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem egészséges! Ki tudja milyen tartósítószereket tartalmaz. Biztos nem olyanokat ami jó nekünk!
 5/10 anonim ***** válasza:

Ez füstaroma-fílinges.

Röhej, mit meg nem etetnek az emberekkel, nem? Még füstre se telik.

Bocs az offért :-D

6/10 anonim ***** válasza:

AZért irtam igy, mert ezt meg sem kellene kérdezni, az egészséges élelmiszerek NEM PORBÓL vannak. Ezen kivül a kérdésedböl nem volt egyértelmü, hogy neked mi a véleményed...

De változatlanul nem érdemes ilyennek folglalkozni, vagy rendesen készitsd vagy sehogy.

2011. aug. 20. 21:44
 7/10 A kérdező kommentje:

Jó akkor úgy kérdezem, hogy milyen káros dolgok vannak benne?

Csak mert finom az íze, de nem akarok mindig ezt enni mert törekszem azért az egészségesebb életmódra.

2011. aug. 20. 21:46
 8/10 anonim ***** válasza:
51%
A csomagoláson rajta van, hogy miket tartalmaz - ezeket megnézed a neten és máris tudod, hogy gyakorlatilag SEMMI hasznos anyag sincs benne, csak vegyszerek, izfokozók, tartósitószerek, stb.
2011. aug. 21. 08:53
 9/10 A kérdező kommentje:

Ja igen, köszi:)

Most nincs itthon fasírtpor, hogy megtudjam nézni az összetevőket de akkor inkább nem is veszek:D

2011. aug. 22. 20:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Azért,ha ízlik, vegyél nyugodtan. Gondolom egyszerűbb az elkészítése, meg kevesebbet is lehet csinálni. Sztem ne mások állítsák össze neked az étlapodat. Jó étvágyat hozzá.
2011. aug. 22. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!