Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Help, ebből a kekszből bezabál...

Help, ebből a kekszből bezabáltam 10 db-ot, lesz bajom?

Figyelt kérdés

[link]

Ez lenne az...ajj olyan mérges vagyok magamra, elvileg gyomorkímélő diétán lennék mert refluxom és fekélyem van, vigyáznom kéne, de olyan régóta rosszul vagyok már, meg koplalok, hogy amikor egy leheletnyivel jobban érzem magam, szinte falásrohamok jönnek rám, főleg édességeket eszek, a főtt étel még mindig nem megy...

Am 48 kiló vagyok, meg híznom is kéne, de nem így...:S

Meg nem csak ezt ettem ma, mást is...

Lehet bajom? :(

2011. aug. 17. 15:02
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Nos hogy vagy, nem lett semmi bajod tegnap?
2011. aug. 19. 17:54
 22/33 A kérdező kommentje:

Nem, túléltem szerencsére!:D

De nagyon megérzem sajnos, ha többet sikerül enni...na meg ha olyat ami rosszat tesz.

2011. aug. 20. 10:00
 23/33 anonim ***** válasza:

Akkor rendben van. :-) Sajna mi egy darabig (vagy talán többet soha) már nem lehetünk mohók az evésben. :-)))))

Én már egy kis csokira és paradicosmra vagyok nagoyn kiéhezve, de sajna ezek még panaszt okoznak.

2011. aug. 20. 17:13
 24/33 A kérdező kommentje:
Én ma túrórudit ettemXD Háát lehet nem kellett volna, de finom volt!
2011. aug. 21. 12:52
 25/33 anonim ***** válasza:
A túró nem árt, nekem is jól esett a túróslepény, azt csináltam, és ettem vienetta fagyit, abban is vannak csokidarabkák, szerencsére nem lett galiba. :-))))
2011. aug. 21. 17:13
 26/33 A kérdező kommentje:

úúú egészségedre:)

lehet én is hamarosan megpróbálkozom majd a fagyival:D

2011. aug. 21. 18:54
 27/33 anonim ***** válasza:
Vaniliás és nem túl édes szerintm nem árt, hiszen a tej és a tejszin általában nem okoz gondot.
2011. aug. 22. 07:09
 28/33 A kérdező kommentje:

Azt megkérdezhetem, hogy te milyen ételeket illesztesz be a gyomorkímélő diétádba?

A fini kis "elgyengüléseken" kívül XD

2011. aug. 22. 18:40
 29/33 anonim ***** válasza:
Sok krumpli, zöldséges levesek kis csirkemellel, rizs, sovány húsok, édes őszibarackot, görögdinnyét és sárgadinnyét sokat eszem, párolt karfiol vajon, kis reszelt sajttal, hozzá vajban sült vékony szelet csirkemell, reggel és este vajas kenyér sonkával vagy melegszendvics, ,pst ennyi jutott hirtelen eszembe.
2011. aug. 23. 06:56
 30/33 anonim ***** válasza:
Édesség gyanánt szoktam csinálni rizs- és grízkochot, köleskochot, túrós lepényt, ezeket bírom.
2011. aug. 23. 08:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!