Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Help, ebből a kekszből bezabál...

Help, ebből a kekszből bezabáltam 10 db-ot, lesz bajom?

Figyelt kérdés

[link]

Ez lenne az...ajj olyan mérges vagyok magamra, elvileg gyomorkímélő diétán lennék mert refluxom és fekélyem van, vigyáznom kéne, de olyan régóta rosszul vagyok már, meg koplalok, hogy amikor egy leheletnyivel jobban érzem magam, szinte falásrohamok jönnek rám, főleg édességeket eszek, a főtt étel még mindig nem megy...

Am 48 kiló vagyok, meg híznom is kéne, de nem így...:S

Meg nem csak ezt ettem ma, mást is...

Lehet bajom? :(

2011. aug. 17. 15:02
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

16:12

Az nem olyan egyszerű, ennék én főtt ételt, de az még nehezen csúszik, meg azoktól még rosszabbul leszek. Meg nem is lehet itt akármit..

Egyébként van benne vmi amit mondasz, mert én is rengeteget fogyókúráztam anno, meg egyéb szépségek..:S

2011. aug. 17. 16:18
 12/33 anonim ***** válasza:
Igen, az éhségérzetem kb 2 hete végre visszajött, de én már 3 hete szedem a gyógyszert, most már szinte mindent tudok enni, kivéve paradicsomos, ketchupos, citromos dolgok, és sajnos a csokit sem, pont ezeket imádtam legjobban. Sokszor egyél napjában, de keveset mindig és ha puffadsz, menj sétálni, nálam ez bevált.
2011. aug. 17. 16:45
 13/33 A kérdező kommentje:
És szedsz még mellé mást? Én még kaptam Motiliumot meg Ventert.
2011. aug. 17. 17:02
 14/33 anonim ***** válasza:
Érdekes, mert én nem fogyóztam soha életemben, mindig jó étvágyam volt és nem híztam, most is azon szenvedek, hogy visszajöjjön legalább pár kiló.
2011. aug. 17. 17:03
 15/33 A kérdező kommentje:

:S

Tipped sincs mi okozhatta? Mondjuk állítólag lehet olyan is, hogy valaki hajlamos az ilyesmire. Valakinek van a családban?

2011. aug. 17. 17:19
 16/33 anonim ***** válasza:
Nem szedek mást. Tippem annyi, hogy talán a stressztől és a sok fűszeres és csípős kajától lehet, mindenesetre azóta igyekszem mindent nagy ívben letojni, nem izgulni mindenen, sajna előbb kellett volna.
2011. aug. 17. 17:22
 17/33 A kérdező kommentje:

Azt nagyon jól teszed:)

Szerinted meggyógyulhatunk, vagy ez sosem fog elmúlni?

2011. aug. 17. 17:26
 18/33 anonim ***** válasza:
Meggyógyulunk! Csak erre gondolj. Ha valamin izgulsz, jusson eszedbe, hogy nincs értelme és nevess, én már ezt teszem. Vigyáznunk kell arra, hogy ne együk túl magunkat és szerintem kerülni fogom a túl fűszeres és erős kaját is. Leszoktam a napi 3 kávéról, már csak egyet iszom reggel, azt is sok tejjel és újabban reggelizem is, ezt sem tettem régebben. Úgy tervezem, hogy jövő héttől napi 1 Controlocot szedek és egy hónap múlva már egyet sem. :-)
2011. aug. 17. 17:40
 19/33 A kérdező kommentje:

Hú még bátor vagy!:)

Próbálok én is erre gondolni, remélem így is lesz.Adja meg nekünk a Jóisten.

2011. aug. 17. 18:37
 20/33 anonim ***** válasza:
Bízom benne, hogy megadja. :-)
2011. aug. 18. 07:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!