Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 2 órája émelygek az energiaita...

2 órája émelygek az energiaitaltól, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem tudom, mi lehet a baj, máskor is ittam már ilyen italt, de sose volt tőle semmi bajom, sőt, mindig jó hatással van rám... Meg mindig Bomba! márkájút iszom, most is olyat ittam, nem értem, mitől vagyok rosszul :-/ Biztos, hogy nem volt romlott...

Mit tegyek, hogy elmúljon? Hányingerem van tőle, a gyomrom is meg a fejem is olyan "fura" :S

2011. aug. 5. 17:22
 1/8 10inchhero ***** válasza:
100%
ismerős érzés, de nekem a nagyon legalja drinkektől szokott ez lenni... Nem lehet, hogy túl sokat ittál??
2011. aug. 5. 17:28
 2/8 chuckyhawk ***** válasza:
100%

egyél!

Általában akkor lesz ez ha éhgyomóra iszol sok energiaitalt vagy kávét!

Szerintem vérnyomás fent,cukorszint lent!

A kaja felnyomja a cukrot és leviszi a vérnyomást!

2011. aug. 5. 17:32
 3/8 A kérdező kommentje:

1 dobozzal ittam, mint máskor

Hát ettem dinnyét azóta, de már mást nem bírok, mert hányingerem van még mindig :S

2011. aug. 5. 17:34
 4/8 A kérdező kommentje:
de amúgy az energiaitalban is van egy csomó cukor, nem? :S
2011. aug. 5. 17:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Enned kéne kekszet..vagy hányd ki magad.
2011. aug. 5. 18:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez enyhébb koffein túladagolás, el fog múlni a rossz közérzet, de addig ne csinálj semmi megterhelőt, legjobb, ha lefekszel, és valami nyugtató halk zenét hallgatsz.
2011. aug. 5. 19:59
 7/8 Kalalau válasza:
100%
egyél. ez biztos azét van, mert üreg gyomorra ittad.:)
2011. aug. 6. 16:31
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
legközelebb javaslom igyal inkabb az uj hellböl, finomabb, nem karos mert nincs benne koffein megis hatasosabb.. teszteltem... igenjo
2011. szept. 15. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!