Minden reggel arra kelek hogy émelygek, és ez d. e.10-11-ig nem múlik el. Mitől lehet?
15 éves lány vagyok,nem vagyok terhes,mielőtt valaki ezt írná.:D
Reggel 6 körül felébredek arra hogy émelygek,fél 7 körül kelek föl az ágyból amúgy,addig nem eszek délelőtt míg émelygek,volt hogy a 7.órám végéig-negyed 3-ig semmit nem ettem,és nem voltam éhes!egyik reggel duplatesivel kezdünk,akkor az émelygő gyomrom még rosszabbul lett,majdnem hánytam.:/ Sajnos elég rendszertelenül eszek,délelőtt esetleg bekapok valamit,ebéd a menzán,délután is valami apróságot eszek mint egy joghurt,vagy túrórudi,és utána ált.semmi,vagy egy kis gyümölcs.Lehet hogy amiatt?
ha alig eszel, akkor ne csodálkozz, ha émelyegsz.
egyél gyakrabban, keveset, pl győri édes jóreggelt, alma, egy szelet csoki, és igyál sokat, főleg vizet.. mindezt napközben, és leginkább reggelizz! a napi ötszöri étkezés lenne a helyes, az biztosít elég energiát /persze normális kajákkal!/
puszi! L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!