Szerinetek kövér vagyok vagy duci ha köülbelül 155cm vagyok és 60kg?
Figyelt kérdés
2011. aug. 2. 14:53
11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. aug. 2. 15:40
12/20 anonim válasza:
165höz nem sok az 55. keress csak egy kalkulátort. ideális testsúly 53-58
13/20 anonim válasza:
Az orvosok az ideális annak megítéléséhez, hogy valaki túlsúlyos-e vagy sem a BMI-t (body mass index)használják. A normális 20-25 között van, efelett túlsúlyról beszélünk. A te értéked 25, tehát épp határon vagy.
A mozgás mindenképpen hasznos.
És érdemes az étrendre is odafigyelni, de semmiképp sem kell hirtelen fogyni. Radikális diétánál, csodaszereknél sokkal jobb, ha apró, de tartós változtatásokat vezetsz be.
Például kezdetnek fehér kenyér helyett teljes kiörlésű, cukrozott italok helyett ásványvíz. Hosszú távon ezek is sokat számítanak és az eredmény tartós.
14/20 A kérdező kommentje:
köszi a jó tanácsot!
2011. aug. 3. 08:05
15/20 A kérdező kommentje:
Amugy akkor én duci vagyok?wagy kövr és ugy vagyok a határon?
2011. aug. 3. 08:07
16/20 anonim válasza:
Mivel nem ismerem az alkatod, ezt nem tudom. És talán rosszul fogalmaztam. Az értéked (25) van a normális és a túlsúly határán. Szerintem NEM lehet kategorikusan kijelenteni, hogy 24,9-ig normál, 25,0-tól túlsúlyos valaki. De ha az értéked ennyire a határon van, akkor már érdemes odafigyelni. Ugyanakkor azt is mutatja, hogy nincs nagy baj.
17/20 anonim válasza:
ugyanis 30-tól elhízott valaki, ott már komolyabb diétára van szükség
kiszámítás: testtömeg (kg)/ magasság a négyzeten (méter)
18/20 anonim válasza:
szerintem nem kövér, inkább duci :)
19/20 anonim válasza:
Én 160 cm-hez vagyok 56 kg, nekem azt mondják duci vagyok, de nem ártana kicsit sportolnod, én naponta szoktam lejárni futni :) nagyon hasznos én nekem már sikerült fogynom, remélem neked is sikerült majd, sok sikert :)
20/20 megtelt válasza:
Lehet, hogy általános képzetek alapján kövér vagy. A volt csajom 171 cm és 165 kiló a szememben most is vékony. Általában rajtad múlik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!