Mikor megvan miért nem szabad fürdeni:? Szerinetek lehet attol fürdeni? .
Megyünk a tengerre...
A nyaralás közben jön meg...:(
Azért mondják, mert ilyenkor kissé nyitva van a méhszáj, és így könnyebben fertőződhet a méh.
Ugyanakkor az úszó sportolók is mindig edzenek, mennek vízbe olyankor is.
Én sem tartottam be ezt a tilalmat, és sose lett bajom. Természetesen tampont használj, és minden fürdőzés után cseréld ki.
Nos ezt elkell,hogy mondjam 13 éves leszek és most volt előszőr..és lehet hogy most nem fog másodszor megjönni mert már halottam ilyeneket,hogy a másodiknál nem mindig jön meg vagy késöbb vagy hamaráb!!Tampont még nem használok...
De ha ugy fürdök tampon nélkül akkor???:(((
Ha szerencséd van, nem a nyaralás alatt jön meg, kezdetben valóban rendszertelen.
Hogy mi van akkor, ha nem tamponnal mész fürdeni vérzés közben, azt magad is jól el tudod képzelni: a betét csurom víz lesz, és átüt rajta a vér, folyik mindenhol... brrr... nem javaslom! Próbáld ki a mini tampont. Előbb-utóbb úgy is szükséges, a torna óra sem kellemes betéttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!