en 162cm vok 45 kg de fogyni akarok..szerintem ez meg nem anorexia. de nese nagyon kajalok. ha ram jon az ehseg bekapok egy kanal cukrot vagy fogat mosok..az nalam segit:P vagy pl azt a kajat szagolgatom amit kvanok:0 nekem ez is eleg:)
2009. dec. 29. 19:28
22/30 anonim válasza:
Én 10 kilót fogytam eddig, de nem ilyen rövid idő alatt. Egy üveg ásványvíz és pár szem keksz 1 napra és ennyi. Nem is kívánom az ételt de csak ezzel én nem sokat fogytam. Csak sima koplalással 1-2 hét alatt 10-15 kilót fogytatok? Hogy csináltátok? Ez nekem felfoghatatlan.
2010. jan. 1. 00:38
23/30 anonim válasza:
most ugy oszinten ti akik nem esztek napokig h kakiltok? mert enis igy vagyok de nekem sehogy sem megy...nalatok is igy van?s ha igen mit tesztek ellene?
2010. jan. 25. 22:27
24/30 anonim válasza:
Hát engem a kávé rendesen meghajt....de ha vki nem eszik nincs mit kiadnia ezért a rásegítés a hashajtó de az még a folyadék jelentős részét is kiszedi az emberből ezért több vizet kell inni.
2010. febr. 1. 19:15
25/30 anonim válasza:
Vannak éhségcsökkentők. Tapaszok,bogyók stb. Én az adipexet szedem.
2010. febr. 18. 01:20
26/30 Pacaaa válasza:
Én 13 éves vagyok..
Kiskoromban akkor ettem,amikor elém rakták a kaját x)
Nemvolt kedvenc ételem,mindent megettem...De sosem voltam duci! Aztán elkezdtem sportolni..Eleinte hobbiból mert nem tudtam hogy enyire jól fog menni..Ígyhát nem sok időm volt még evésre sem.. Mindig 3-4 óra körül feküdtem le aludni [hajnali] és keltem fél nyolckor,épp hogy beértem a suliba,szval reggeli nuku... És odáig fajult a dolog hogy 1 hét alatt fogytam 12 kilót.. Persze a sportoláshoz kell enni,ezért az edzőm mindig elvitt edbédelni ahol könnyekkel küszködve,órák alatt ettem meg egy tál ételt,amit álltalában kihánytam [nem bolémia]
Aztán a sport abba maradt,de az étvágyam akkor sem jött meg! Azóta is minden nap gabona pelyhet reggelizek ebédelek vacsorázni meg ritkán szoktam..
Most 13 éves vagyok és 38 kiló...
2010. márc. 1. 22:23
27/30 anonim válasza:
Úgy,hogy a cél érdekében kibírják kaja nélkül.
2010. ápr. 29. 12:10
28/30 anonim válasza:
elhatározásból
2010. máj. 18. 19:59
29/30 anonim válasza:
Idővel nem kivánod már a kaját....addig meg cumi...épp ez a szép benne....az akarat győz, nem az érzet ...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!