Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Anorexiások! Ti hogy bírjátok...

Anorexiások! Ti hogy bírjátok az éhezést?

Figyelt kérdés

Létszíves, aki csak kritizálni akar, tartsa meg magának, köszönöm.

csak kíváncsi vagyok.

2009. ápr. 6. 20:09
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
54%
hááát mi nem vagyunk éhesek. a bulimiás az éhes, eszik, aztán hány. én nem vagyok éhes, csak sovány és nem is eszek. szegény anyám máőr hülyét kap... de mégse vagyok beteg se, vitamont eszek. tablettát.
2009. ápr. 6. 20:12
 2/30 anonim ***** válasza:
69%
én semvagyok éhes
2009. ápr. 6. 20:14
 3/30 A kérdező kommentje:

tleg?

de ti mióta vagytok anások?

korotokat elmondanátok létszíves?

2009. ápr. 6. 20:16
 4/30 anonim ***** válasza:
91%
én ugyan nem vagyok anás, de régen, nagyon sokat ettem. imádtam ennim olyan volt mintha éhes lettem volna mindig. aztán egyik pillanatról a másikra, elmúlt ez az éveken át tartó érzés. és most már hónapok óta nem vagyok éhes, és nem is eszek, csak ha nagyon muszáj. egyszerűen olyan mintha undorodnék a kajálástól. fogytam másfél hét alatt 15 kilót. és mostmár ha eszek rosszúl leszelk utána, de még egy vajaskenyértől is
2009. ápr. 6. 20:24
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Az előző válaszolótól kérdezném, hogy ezt sikerült elérned? Újjabban állandóan éhes vagyok. Segíts:)))
2009. ápr. 6. 20:40
 6/30 anonim ***** válasza:
75%
Én sem vagyok éhes. Már eléggé összeszűkűlt a gyomrom ahhoz, hogy ne kívánjam a kaját... Ha nagyon muszáj akkor eszek én is... de azért gyümölcsöt eszek, meg néha-néha mást is. 10kilót fogytam 2 hét alatt..
2009. ápr. 6. 20:51
 7/30 anonim ***** válasza:
94%
Utolsó vagyok! Nem vagyok anorexiás!!! Csak gondoltam válaszolok.
2009. ápr. 6. 20:53
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos én is voltam anorexiás 172cm vagyok és 47kg voltam, csatlakoznék az előttem szólókhoz, hogy egyszerűen nem voltam éhes, ha pedig megéheztem akkor vagy nem ettem vagy egyetlen egy falatot ettem, semmit sem kívántam, de utánna fordult a kocka csak ettem ettem és ettem és pár hónap alatt 73kg lettem de szerencsére már fogytam 10 kg-ot, de sajnos ezek mind lelki eredetű problémák és nehéz megtalálni a közép utat
2009. ápr. 6. 21:02
 9/30 A kérdező kommentje:

WOW, két hét alatt 15 kg??

az igen.

Én nemrég próbára tettem a gyomromat, és 6 napig alig ettem valamit, és fogytam 5 kilót.

hétfő este kezdtem és szombatig estig tartottam. Simán tovább tartottam volna, de pont aznap volt húgom szülinapja, és hát..:D

egy rahedli édesség mellett nehezen maradok éhesen:)

2009. ápr. 6. 21:15
 10/30 A kérdező kommentje:
ja, 10 kilót, de az sem semmi!
2009. ápr. 6. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!