Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Már nem tudom, mit változtatha...

Már nem tudom, mit változtathatnék az étrendemen, hogy elmúljon a székrekedésem. Tanácsok?

Figyelt kérdés
a meleg és a stressz miatt lassan 2 hónapja akadozik az emésztésem, és nem tudom, mivel hozhatnám helyre. mindig is kifejezetten dietetikusan táplálkoztam, de nyár eleje óta emiatt végképp szinte csak gyümölcsön, zöldségen, müzlin és joghurton élek (szeretek így táplálkozni, de már szívesen visszavennék néhány kalóriadúsabb kaját is), sokat iszom, naponta végzek hasizomgyakorlatokat, órákig gyaloglok... pár kilót fogytam is, pedig amúgy is vékony vagyok. már elegem van, hogy szabotál a bélrendszerem, a hashajtók sem hatnak, de különben sem akarok rájukszokni. mit tegyek, hogy újra működésre bírjam az emésztésemet? hamarosan elutazom, attól teljesen le fog állni. ötletek, tanácsok?... előre is köszi!
2011. júl. 25. 22:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"ha megbirkózik a rizzsel meg a főzelékekkel"

ezek köztudottan nem nehéz ételek.:) Főzeléket nem hiába adnak a gyerekeknek....Neked akkor tényleg komoly gondjaid vannak az emésztéssel. Látogass meg egy gasztroenterológust.

2011. júl. 30. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!