Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Azt hallottam, hogy a zsíroske...

Azt hallottam, hogy a zsíroskenyérhez nem szabad hagymát enni, mert nem tesz jót a vérkeringésnek. Én imádom a hagymát, most ne egyek hozzá?

Figyelt kérdés
2009. márc. 30. 20:10
 1/4 anonim ***** válasza:
ennyi erővel a zsíros kenyér magába sem jó mert nagyon egészségtelen..
2009. márc. 30. 20:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan ehetsz hozzá hagymát. Én a kolbászhoz is sült hagymát szoktam enni sőt még foghagymát is ropogtatok hozzá egy kettőt. A hagyma nagyon jót tesz a szívnek mert televan Omeda-3 zsírsavakkal! Régen is ettünk hagymás kenyeret mégis megértük a felnőttkort. Úgyhogy szerintem nyugdtan egyél hagymát akár magába is akár zsíros kenyérhez!
2009. márc. 31. 09:52
 3/4 A kérdező kommentje:
Omeda-3 zsírsavval? Te most viccelsz, én komolyan feltettem egy kérdést és úgy érzem hogy kigúnyolsz. Ez nem szép!:(
2009. márc. 31. 09:54
 4/4 anonim ***** válasza:
nagymamám tuti receptje lázas betegségre: zsíros kenyér ecetes hagymával. A hagyma kinyírja a bacikat :) a zsír meg energiát ad a szervezetnek legyőzni a támadókat
2009. ápr. 17. 10:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!