Egy 2méteres 18 éves férfinak mennyi volna az egészséges testsúly (kg)?
Húúúú jó magas vagy. Igen bizony a 63kg nagyon kevés ehhez képest, de ne aggódj, mert ugye a fiúk 12-14 éves koruk körül kezdenek gyorsabban nőni, ilyenkor ha vki hirtelen megnyúlik a testsúly nem tud felzárkózni hozzá általában. szóval ha van étvágyad és semmilyen betegséged nincs magától is gyarapodni fog a súlyod, fontos a sport is mellé. egyénfüggő h ki melyiket választja nekem az úszás a kedvencem.
Az ideális nálad 85 kg vagy a felett lenne.
lány vagyok, ue kiló és 172 centi. :O Szerintem ez már nem az elég vékony kategória:
a zöld mezőben kéne lenned, vagy max egy picit alatta. Ha nem vagy beteg, akkor egyél többet, egészségesebben, és sportolj.
ez rettentően kevés
szerintem olyan 100kilo környékén kéne hogy legyél
jó magasra megnőttél, jó neked:)
Szia
20kilót minimum fel kell szedned átadok én 10kilót benne vagy?
Hú, köszi a válaszokat & segitséget szivesen elfogadnék egy jó pár kilót bárkitől :D
Hát van étvágyam egyébként de annyi azért nincs hogy a 100kilót elérjem természetesen. Tényleg köszi a segitséget a sportoláson már régota jár az eszem de nem aféle futás, kosárladba stb, csak itthoni edzés nem tudom az elég volna?
szerintem nem futnod kellene, hanem kondizni, izmot felszedni, és egyél sok-sok-sok fehérjét, azaz húst. meg amúgy is azt eszel, amit akarsz, és annyit, amennyit akarsz. :D
ezt a blogot ajánlom figyelmedbe, bár itt a legtöbben fogyni akarnak, de találhatsz neked való étrendet, edzéstervet. aztán azt annyira tartod, amennyire tudod és akarod.
Köszi a segitséget.
Aki meg irta a 10kilós dolgot annak azt tudom mondani hogy NEM és szerintem te se a zsirlesziváson gondolkodj már ne haragudj de az elég szánalmas. Csakis természetesen szedem fel magam és neked is természetes fogyókúrát kéne végezned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!