Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Fogynom kell. Miért mondják...

Fogynom kell. Miért mondják az orvosok azt, hogy ne egyek burgonyát és rizst se?

Figyelt kérdés
2009. márc. 27. 09:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ne engem oktass már már ki légyszíves, mikor éveken keresztül számos szénhidrátnak a képletét is a fejembeverték nem beszélve az osztályozásukról. Komolyan nem tudsz olvasni?? Hol írtam én olyat hogy a 100%-a szénhidrát. Mellesleg megmondtam, hogy nem kérek a netről másolt értékelésekből, olyat én is tudok.
2009. márc. 29. 17:46
 12/14 anonim ***** válasza:

Látod itt a gond, a fejedbe verték, de gondolkodni nem tanítottak meg. Nembaj, csak az hogy olvasni sem..

"Arányában azért van a burgonyában kevesebb szénhidrát mert az a nedvességtartalmával együtt jut el hozzánk, vásárlókhoz, még a rizs már kiszáradva, így tulajdonképpen az egész csak szénhidrát"

Ismétlem: "így tulajdonképpen az egész csak szénhidrát" Ezt TE írtad nem én.

Ez nálad nem azt jelenti hogy az egész csak szénhidrát?

2009. márc. 29. 17:54
 13/14 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat. Mivel nem kaptam 2 embertől sem egybe csengő választ a környezetemben, gondoltam, megkérdezem a „világot”, de úgy látom, itt is hasonlóak a vélemények :( De nyugodtan írjatok még, szívesen veszem a tanácsokat.

Valójában mééééééég nincs különösebb betegségem, csupán évek óta végzek ülőmunkát (kezd a vérnyomásom magasabb lenni a megengedettnél, s a nyirokrendszerem is nagyon lusta, ebből következőleg a mozgásom magamhoz képest nagyon lelassult, s jöhetne a többi, ha engedném neki - de hát ez épp elég). Nem jut időm rendesen étkezni, mert csak kapkodva ehetek (természetesen legtöbbet szénhidrátot, mert „sajnos az van legközelebb” - mindent a munkahelyért -, tehát elhíztam (10 év alatt most másodszorra). Ebből kifolyólag igazán nem is diétáznom kellene, hanem gyökeres életmódot váltani a rohanó munkahelyet figyelembe véve…

2009. márc. 29. 19:10
 14/14 anonim ***** válasza:
A tulajdonképpen mióta egyenlő a 100%-al???? Nem tudsz olvasni kretén??????????????????
2009. márc. 29. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!