Ez mitől lehet? Főleg orvosok válaszát várom.
Kedves Kérdező!
Itt nem biztos, hogy túl sok orvos van jelen. A kérdésedre pedig az a válasz szerintem, hogy mostanra gyűlt fel a káros anyag a szervezetében, hogy az gondot okozzon. Az ételallergia során a bélbolyhok használódnak el és ezek nem tudják felszívni a bevitt ételt, aminek következtében a szervezet, mint káros anyag reagál rá, tehát allergiás reakciót mutat ki. Eddig valamennyire még működtek a bélbolyhok, de mostanra már nem képesek ellátni ezt a feladatot és a szervezet jelzett. Tudom jól, hogy ez egy nagyon kellemetlen dolog mind neki, mind pedig a környezetének, de az ő érdekében el kell viselnetek és mindenben támogatni. Ha csak ennyire allergiás, akkor ne egyen sajtos hamburgert, csak simát, sőt szolidaritásból te is csak azt edd. Nekem a kislányomnak van ilyen problémája képzeld el, hogy egy 5 évesnek milyen rossz ez, hogy semmit nem ehet, amit a többi gyerek, mert ő sokkal több mindentől meg van vonva. A három éves kis tesója mindig megkérdezi, hogy mit ehetnek, mert már ő sem hajlandó megenni semmit, amit a lány nem ehet. Szóval csak kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!